Foto @ Annette Vollertzen

Badmintonligaen: Vittinghus og Antonsen i tæt opgør i Skælskør

Loading

Badmintonligaens tophold, TSS, tog tirsdag aften imod AB Aarhus, der overraskende slog Skovshoved i første runde. Et bestemt opgør i holdkampen tiltrak sig meget opmærksomhed.

AB Aarhus-kometen Anders Antonsen eliminerede i første runde af Badmintonligaen Emil Holst. Holst kunne indtil da med rette opfatte sig selv som Danmarks nummer 4. Nummer 3 er Hans-Kristian Vitinghus, og derfor var det med spænding, at det opgør blev indledt.

Duellen var allerede i holdkampens første runde, og kampen blev tæt. Rigtig tæt. HK har til tider vanskeligt ved at være favorit, da hans spillestil ikke er særlig dominerende. TSS-spillerens enorme spændstighed og stærke fysik gør ham ideel som kontraspiller. Mod unge Antonsen blev det en duel på lav fejlprocent og udholdenhed. Antonsen har flere nuancer i sit spil, men HK har mere fysik.

Kampen blev ganske underholdende, og den bølgede frem og tilbage. Vittinghus tog første sæt med 21-19. Antonsen tog andet sæt med samme cifre. I tredje sæt fik Vittinghus indledningsvis sat god fart i spillet, og han førte med 11-7 ved sidebyttet.

Men Antonsen var ikke færdig endnu. Han kæmpede sig tilbage på 15-16, men så fik han enten en begyndende krampe eller en lille forstrækning. Det var tydeligt, at den lange kamp havde sat sine spor. I den fase spillede HK temmelig passivt, men han lykkedes med at trække sejren hjem.

Matchbolden var lidt kontroversiel med en tæt dom, der gik imod Antonsen på baglinjen. Facit blev, at HK bevarede sin plads i hierakiet, selvom Anders Antonsen bankede hårdt på døren.

Af de resterende kampe vandt AB Aarhus blot 2. herresingle, hvor Flemming Quach var bedre spillende end Kim Bruun. Dermed blev det en klar 5-1 sejr til TSS, der bevarer førstepladsen i Badmintonligaen. Se alle resultater fra Badmintonligakampen mellem TSS og AB Aarhus.

 

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …