Boe og Mogensen tabte finalen ved Indonesia Open

Loading

Mathias Boe og Carsten Mogensen missede chancen for at blive den første danske herredouble til at vinde Indonesia Open efter et nederlag til et stærkt kinesisk par.

De blev altså ikke den første danske herredouble til at vinde Indonesia Open. Danskerne har nemlig ikke de store traditioner for at hive titler med hjem fra Indonesien, idet den sidste sejr blev vundet i 2014. Her var der til gengæld to af slagsen i både herresingle og damedouble. Før disse titler var der en tørke på hele 14 år. Og i dag blev der altså heller ikke nogen titel.

Boe og Mogensen var oppe mod Li Junhui og Liu Yuchen fa Kina. På verdensranglisten ligger de to par side om side med danskerne som nummer et og kineserne som nummer to. Helt lige er de også i indbyrdes opgør, hvor det står 2-2. Danskerne vandt det seneste opgør ved Singapore Open.

Flot finale

I første sæt lagde danskerne imponerende ud ved at vinde de første fem point. En flot defensiv lagde yderligere grunden til en fin fortsættelse, hvorfor danskerne kom foran 7-4. Foran var de også ved opholdet, her med 11-8. Kineserne kom bedre med herefter, hvilket betød en snæver 13-11-føring til danskerne. Og herfra satte det kinesiske par sig helt på kampen og kom med fem point i træk derfor i front med 16-13. Derfra blev det helt lige, og det var kineserne, der til sidst trak det længste strå og vandt 21-19.

Andet sæt begyndte helt lige, hvilket stillingen 2-2 vidnede om. Herfra trak kineserne fra og bragte sig foran 6-3. Kinesernes skarphed i servesituationen gjorde, at de var foran 11-10 ved opholdet. Kineserne var fortsat i front efter opholdet, nu med 15-13. Boe og Mogensen kom dog bedre med nu og fik udlignet til 16-16. I en tæt afslutning vandt danskerne 21-19.

I tredje sæt kom danskerne bedst ud og bragte sig foran med 3-2. Derfra fik kineserne dog danskerne lokket ind i det lade spil, hvor de var bedst. Derfor kom de foran 6-3. Tendensen fortsatte hen mod opholdet, hvor Junhui og Yuchen var i front med 11-9. Efter opholdet var kineserne fortsat i teten og var foran med 14-13. To fatale danske svipserver betød blandt andet, at det kinesiske par bragte sig i front med 17-15. En kinesisk betondefensiv betød, at de sejrede med cifrene 21-18.

I de øvrige kampe vandt Kidambi Srikanth blandt andet herresingle-finalen.

Resultater fra Indonesia Open

 

Læs også

Boe og Mogensen taber til stærke verdensmestre

Mathias Boe og Carsten Mogensen måtte gå fra banen som tabere i deres sidste gruppekamp ved …

4 Kommentarer

  1. Lige ved og næsten, slår ingen mand af hesten. Op på den igen!

  2. Meget flot kamp, så ærgerligt, men I snupper den næste gang 💪

  3. They’re so strong, they played very well but maybe this isn’t their time. Vi ses Mathias Boe and Carsten Mogensen 😁😁😁

  4. En skam at I mødte den kinestemur,synes i spillede fremragende. Men op på hesten igen og gi den gas i Australien👏👏👍👍👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.