On the road…..

Loading


På vej til Jylland via færge fra Sjællands Odde til det, der skulle have været en global badmintonfestuge i Aarhus. 

TUC20, Thomas og Uber Cup 2020, Verdensmesterskaberne for herre- og kvindehold skulle oprindeligt have været afholdt fra den 16. – 24. maj 2020. 

Hvor er det ærgerligt, at den store verden ikke kommer til vores Dronningerige i denne maj måned, vårens højdepunkt, hvor Marselisborg skoven er lysegrøn, blomstrende og fuld af fuglesang og andre gode naturlyde. 

TUC20 blev i første omgang udsat til den 15.-23. august, og i anden omgang til den 3.-11. oktober, i ugen før DANISA Denmark Open 2020 i Odense. 

Hvorvidt den plan holder er der på nuværende tidspunkt ingen der ved. Virussens udbredelse og hærgen er uforudsigelig, hvilket lægger en stor usikkerhed og dæmper ud over alt og alle på planeten Jorden. 

Så ferien blev aflyst. 

Nu er vi (to af mine tre børn og jeg) på en tre dages minitur til Aarhus og Kolding for at besøge den allernærmeste familie, heriblandt min selv-isolerede 83 årige far, som desværre må nøjes med en snak udenfor, måske på Skamlingsbanken, med behørig afstand mellem os. 

Jeg må bede om ferie i oktober. 

Sikke en vild måned det kunne blive. 

Efterårets farvepalette er heller ikke dårlig! 

“Og tider kommer / Og tider går / Og efterlader / Deres sår” Dan Turéll

Per Damkjær Juhl

Læs også

Malaysia Masters • D6 • Finaler • Verdensrangliste • “….. Denmark will have 2️⃣ in Top 15 with Kjær/Søgaard’s new milestone!”

The Danish Daddies, Tim & Brian, Astrup fra Videbæk og Skaarup fra Odder vinder deres …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.