Denmark Open: Danskere i tre semifinaler i morgen

Loading

Dagens sidste kamp med dansk deltagelse var i herredouble, hvor Mathias Boe og Carsten Mogensen var oppe mod Chao Biao og Hong Wei fra Kina. Kampen var en gentagelse af kvartfinalen ved Denmark Open sidste år, hvor danskerne vandt i tre sæt.

Den danske duo var på intet tidspunkt bagud i første sæt – men de var alligevel pressede. Fire sætbolde ved 20-16 blev sat over styr, den femte ligeså. Men sjette gang var lykkens gang, og Mathias og Carsten tog første sæt med 23-21.

Kinesisk føring for første gang
Chao Biao og Hong Wei vandt første point i andet sæt, og så var de for første gang foran i kampen. Deres føring var dog en kort fornøjelse, idet danskerne tog de følgende fire points.

Ved 8-8 fik Chao og Hong kontakt igen, men det var alligevel danskerne, der gik til ophold med en føring på 11-8. Kineserne fik kontakt igen, og for blot anden gang kom de også foran.

Føringen holdt helt op til sætbold ved 20-18 til kineserne, men Mathias og Carsten var ikke indstillet på en tresætter. De kom på 20-20 og spillede sig til matchbold efter en række smash fra Carsten. En misforståelse hos danskerne blev desværre udnyttet til kinesisk fordel, så den igen stod helt lige.

Et kinesisk fejlslag, der gik i nettet gav på ny dansk matchbold, og denne gang lykkedes det for Mathias Boe og Carsten Mogensen at tage det vigtige sidste point. Med to gange 23-21 spillede de sig i semifinalen ved Denmark Open til stor jubel for alle de tilstedeværende tilskuere i hallen.

I morgen står der igen kinesisk på menuen, når Liu Cheng og Lu Kai står på den anden side af nettet. Selv om de to måtte igennem kvalen først, er de ikke til at kimse af; de slog de regerende indonesiske verdensmestre ud i to sæt i går, så Boe og Mogensen skal være klar, når de træder ind på banen ved Denmark Open i morgen.

Du kan se samtlige resultater fra dagens kampe her.

Læs også

Dubai Super Series Finals: God start i andet sæt er ikke nok for Boe/Mogensen

Mathias Boe/Carsten Mogensen havde revanche til gode fra gruppespillet ved Dubai Super Series Finals, da …

En kommentar

  1. Halløjsa Steen skal du ind og se det?