Frederik Søgaard. Foto @ RSL

Ungt dansk par var overlegne, men nu er det alvor: Vi skal ramme et højt niveau

Loading

Frederik Søgaard og Mathias Bay-Smidt hentede i dag en suveræn sejr i første runde af Finnish Open. Dette forventede Søgaard også, men nu venter der væsentligt hårdere modstand.

Det unge danske par skal i denne uge forsøge at leve op til den finaleplads, de sikrede sig ved Portuguese International i starten af marts. Danskerne mødte i dag russerne Dmitry Dubuvenko og Andrei Klinmenkov. Det danske par er verdens nummer 67, mens russerne er nummer 390. Der var heller aldrig tvivl om, hvordan kampen ville ende, da danskerne i både første og andet sæt delte øretæver ud. Sejrcifrene kom til at lyde på 21-9 og 21-13, hvilket en glad Søgaard havde denne kommentar til BadmintonBladet om:

– Ja det var en fin sejr, men de var ikke de skarpeste, så det var en kamp, vi skulle vinde. Det gjaldt bare om at holde fokus og få prøvet et par ting af til resten af turneringen.

Nu venter en svær kamp

I næste runde, som spilles snart, er der hårdere modstand på menuen. Her venter Sanyam Chukla og Arun George, som rangerer som verdens nummer 90. Derfor skal danskerne hæve niveauet:

– Vi møder et indisk par nu som spiller fint, og vi skulle gerne ramme et godt niveau for at hive sejren. Vi tager en kamp af gangen og håber på masser af sejre.

Hvis de vinder denne, venter endnu et indisk par sandsynligvis i morgen. Denne gang er der dog tale om et seedet par, nemlig femteseedede Francis Alwin og N. Nandagapol.

Resultater fra Finnish Open

Læs også

Søgaard før sidste turnering sammen: Det er om at give den en ekstra skalle

I gårsdagens artikel fortalte Frederik Søgaard BadmintonBladet om det nye samarbejde med David Daugaard. I …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.