Line Kjærsfeldt

Kjærsfeldt i hård kamp

Loading

Der er mange danskere i ilden i dag. Line Kjærsfeldt, som spillede sig sikkert videre fra første runde i går, stod i dagens første danskerkamp over for den indiske topspiller P. V. Sindhu, der er seedet 11 til VM.

Inden dagens kamp havde de to aldrig mødt hinanden før. Favoritværdigheden lå helt klart hos inderen, der har vundet bronze ved de sidste to VM, der er blevet spillet.

Kjærsfeldt, der føler sig rigtig godt spillende under de svære forhold i Istora Senayan-hallen i Jakarta, gik dog uimponeret til værks mod den højere rangeret inder. Med sikkert spil tog hun i overbevisende stil første sæt med 21-11, og der lå en mulig overraskelse og ventede.

I andet sæt fulgtes de to piger pænt ad, men ved 15-14 i indisk favør, steppede Sindhu op og tog tre points i streg, hvilket reelt afgjorde sættet. Sindhu vandt andet sæt med 21-17, og der var nu lagt i kakkelovnen til et spændende tredje sæt.

En tæt affære
Dette startede som en meget tæt affære, og igen fulgtes de to spillere ad, så ingen vidste hvad vej det ville gå. Men ved 9-9 satte Sindhu en god serie på fire points ind, og Line Kjærsfeldt formåede aldrig at indhente dette igen. Hun var dog tæt på, men en ny serie på fire points til inderen afgjorde kampen til Sindhus fordel, der med 21-16 i tredje sæt nu kan se frem til en kamp mod Li Xuerui fra Kina.

– Jeg er lidt ærgerlig over, at jeg ikke får holdt ordentligt fast og kommer ordentligt med til sidst. Jeg føler, at jeg har spillet i dag og at jeg er god til at spille inde i denne her hal, så jeg er pisseærgerlig, sagde Line Kjærsfeldt til TV 2 Sport efter kampen.

Dermed har Danmark ikke flere chancer i damesingle, da Line var den eneste til at repræsentere vores flag i denne kategori.

Se programmet for damesingle her.

Læs også

Skaarup og Kjærsfeldt tvang stærkt par ud i tre sæt

Anders Skaarup og Line Kjærsfeldt tabte til et stærkt par malaysisk par i første runde af …