Peter Gade sætter huset i Holte til salg

Loading

Den tidligere badmintonstjerne, Peter Gade, har på 2. gang inden for to år sat sit hus til salg i Holte.

Det er Boliga.dk, der kan berette, at Peter Gade er gået på ejendomsmarkedet igen. Efter blot to år på sin nye adresse valgte badmintonspilleren tirsdag at sætte sin villa i Holte til salg. Lykkes han med at opnå udbudsprisen på villaen; kr. 4.795.000 – har han gjort en god handel.

God handel?
Tilbage i december 2012 betalte Peter Gade 4.275.000 kr. for boligen på Borgm. Schneiders Vej. Dermed ligger der en gevinst på 520.000 kr., hvis en køber betaler udbudsprisen.

Huset er beskrevet som en hyggelig villa, der ligger ned til en lille sø og blandt andet kan byde på 121 kvadratmeter bolig og en grund på 1.120 kvadratmeter. Se Peter Gades villa.

Det er kun godt 2 år siden, at Peter Gade sidst solgte en villa i Holte. Den gang fik han ca. kr. 7 mio efter et længere salgsforløb, hvor der måtte gives afslag på over kr. 1 mio.

Mere badminton
Som de fleste badmintonfans er klar over, har Peter Gade ikke sluppet badmintonsporten. Det bliver jævnligt til opvisningskampe, han er talenttræner og desuden benytter han sit navn i Asien til at promovere flere danske virksomheder.

Kilde: Boliga.dk

Læs også

Dansker er den mest populære europæer på Facebook

Peter Gade er den mest populære europæiske spiller på Facebook. Det skriver det tyske badmintonsite …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.