Christinna Pedersen. Foto @ Tine Bay

Christinna Pedersen imponerer i den indiske badmintonliga

Loading

Christinna Pedersen har som en af de danske stjerner, der deltager i den indiske badmintonliga, været i aktion. Og det var med stor succes.

Pedersen var sammen med sin makker Tang Chun Man fra Hong Kong, der er nummer otte i mixeddouble i verden, oppe mod the Adcocks. Og danskeren var med til at hente en flot sejr mod et par, der spiller sammen til daglig.

Første sæt tabte de ellers med 10-15, men i andet sæt vandt de med suveræne 15-5. Tredje sæt blev kørt hjem med 15-12. Dermed var hun med til at sikre sit hold Awadhe Warriors sejren mod Chennai Smashers. Pedersen har faktisk for nyligt hentet endnu en overraskende sejr mod det britiske par, da hun sammen med Mathias Christiansen vandt i Hong Kong.

Også Pedersens normale partner Kamilla Rytter Juhl har været i ilden. Hun havde dog ikke den samme succes, da hun sammen med Lee Chun Hei Reginald, tabte til Prajakta Sawant og Shin Baek Cheol. Reginald er verdens nummer 12 i mixeddouble. Sawant er nummer 43, mens Cheol har været oppe som nummer 11 i verden. Hendes hold vandt dog kampen.

Lige nu bliver der spillet gruppespil, hvor otte klubber deltager. Senere i forløbet skal de fire bedste hold spille semifinaler.

Læs også

Pedersen og Juhl knuste syvendeseedet par

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sejrede i kvartfinalen ved Malaysia Masters. Pedersen og Juhl, der …

4 Kommentarer

  1. Hvorfor spiller de to danske piger ikke sammen?

  2. Er det en aprils nar ? Hvad går det ud på ? Hvorfor mærkelige makkere ?

  3. Der spilles ikke damedouble i den indiske liga

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.