Foto @ Ross Brown

Pinlig visum-misere løst

Loading

Som BadmintonBladet.dk og mange andre medier kunne berette om i går, ville Indonesien ikke give den israelske badmintonspiller Misha Zilberman visum til at komme ind i Indonesien.

Zilberman startede ansøgningsprocessen for et halvt år siden og har sendt alle de nødvendige dokumenter til de indonesiske myndigheder blot for kun at få afslag igen og igen.

Fik visum i dag
Nu meddeler Israels Olympiske Komite (OCI), at Zilberman har fået sit visum i dag og derfor endelig kan rejse til Jakarta. De seneste to uger har israeleren opholdt sig i Singapore, men hele miseren med det manglende visum har ødelagt hans forberedelse op til VM.

– Det er dog en stor sejr for os bare at være her, udtalte generalsekretæren for OCI, Gili Lustig, der er rejst med Zilberman til VM.

– Nu er Zilberman ambassadør for israelsk sport, fortsatte Lustig.

Israelere har ofte problemer med at få visum, når de skal til muslimske lande. De har ikke nogen formelle diplomatiske relationer til Indonesien og en række andre muslimske lande, og flere af disse har tidligere nægtet israelske og arabiske atleter adgang.

Som vi kunne berette i går, er hele sagen om visum til Misha Zilberman gået så vidt, at han har modtaget en dødstrussel på Twitter. Læs gårsdagens artikel her.

Misha Zilberman spiller sin første kamp ved VM i morgen, tirsdag, hvor han skal møde Hsu Jen Hao fra Taiwan.

Læs også

Viktor Axelsen udraderede Chen Long

Viktor Axelsen tog her formiddag en kæmpe skalp, da han i to sæt slog Chen …