Frederik Søgaard.

Søgaards blog: Det bliver fedt at spille i TSS

Loading

Denne blog kommer til at handle om et par turneringer, hvor vi på trods af svære omstændigheder præsterede fint. Derudover er jeg meget glad for mit klubskifte. Sidst beretter jeg om livet uden for banen, hvor et nyt job passer perfekt ind i min badminton-karriere. 

I slutningen af marts spillede vi Orleans Masters. Vi taber i første runde til et stærkt tysk par, som senere ender med at vinde turneringen. Nederlaget var ekstra surt, da vi førte 16-11 i tredje sæt og virkelig spillede godt. Herfra fik tyskerne dog fat i en godt servestime, som vi desværre ikke kunne komme ud af.

Derefter var vi til Finnish Open, hvor vi røg ud til et stærkt indonesisk par i kvartfinalen. Igen var det parret, der endte med at vinde turneringen, vi tabte til. Selve kvartfinalen var dog ikke særlig god. Vi var begge to mentalt og fysisk trætte, da jeg lige havde spillet ligakvalifikation, og Mathias havde spillet semifinale i Badmintonligaen. Vi rejste fredag morgen, og denne nat fik jeg kun tre timers søvn. Første dag spillede vi så to kampe, og på andendagen stod vi i kvartfinalen. Her var det grundet de ovennævnte aspekter svært at fokusere ens tanker og holde taktikken.

Det næste stykke tid kommer for mig til at handle om at være en god sparringspartner for de spillere, der skal med til Thomas Cup. Dernæst er det den samme opgave for de spillere, der deltager i VM. Ellers skal Mathias og jeg ud og spille en senior E-turnering, som hedder Greve Grandprix i slutningen af maj. Desuden skal vi i disse dage beslutte os for, hvilke turneringer vi skal spille i udlandet i juni

Derudover er jeg meget glad for at skulle til TSS i næste sæson. De har ambitioner om medaljer, hvilket er fedt, da vi i Odense OBK har skulle kæmpe om at blive i Badmintonligaen i år. Det bliver ikke så socialt i TSS, men det passer mig også fint, da jeg på Brøndby-træningen får masser af træning.

Sidst har jeg fået et lagerjob i Brøndby, som kun ligger tre kilometer fra hallen. Her melder jeg selv ind, hvornår jeg kan komme. Det er dermed et timelønnet deltidsjob, som passer rigtig godt til min badminton-karriere.

 

Læs også

Søgaard før sidste turnering sammen: Det er om at give den en ekstra skalle

I gårsdagens artikel fortalte Frederik Søgaard BadmintonBladet om det nye samarbejde med David Daugaard. I …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.