Presse: Forløsning i Odense med sæsonens første 3 points sejr

Loading

Comeback efter 0-2. De seneste tre opgør i ligaen for OBK har resulteret i tre skuffende nederlag i Golden Set. Derfor var det et vendepunkt for Odense OBK, da Gentofte blev besejret med 4-2 på hjemmebanen i Odense Idrætshal.

I starten var der dog ikke meget der tydede på, at OBK skulle trække sig sejrrigt ud af holdkampen. Tilskuere og sponsorerne var knap nok på plads i sæderne før end det gik skævt på de grønne baner.

Steffen Rasmussen var på en hård mission mod formstærke Scott Evans, der kom med en frisk finaleplads i herresingle ved Grand Prix turneringen Bitburger Open. Som ventet havde Steffen svært ved at dæmme op for irerens kraftfulde offensiv, og Gentofte var i front med 1-0.

OBK-træner Lennart Engler havde gamblet og flyttet Sara Thygesen over i mixed double sammen med Søren Gravholt. Parret har før overrasket, men OBK’erne fik aldrig samarbejdet til at fungerer 100 %. Line Kruse og Frederik Colberg vandt i fire sæt med 11-7, 8-11, 11-8 og 11-9.

2-0 til Gentofte og stemningen på tilskuerpladserne var på nulpunktet, men på banen hang OBK’erne ikke med hovedet.

Celine Juel og Maiken Fruergaard fik hurtigt temperaturen til at stige, da de helt uimponeret vandt damedoublen i fire sæt over Maria Røpke og Ida Køpke med de relativ sikre cifre11-5,7-11,11-6 og 11-5.

Med French Open-vinder Mathias Boe ude med en skade, var der ikke mange der levnede OBK’s herredouble med Jonas Rasmussen og Frederik Søgaard chancer mod DM-finalisterne Mathias Christiansen og David Daugaard. Gentofte-parret tog planmæssigt første sæt med 11-6, men så fik Rasmussen/Søgaard samarbejdet til at fungere, og de tog de næste to sæt med 11-8 og 12-10. Gentofte vandt fjerde sæt med 11-8 og fremtvang et femte sæt. Her var OBK’erne hele tiden i front, og til publikums store jubel kunne de lukke sættet med 11-8.

Comeback til 2-2 i holdkampen inden de to kampe hvor hjemmeholdet var tippet som favoritter.

Damesinglen bød på et opgør mellem Camilla Martens og Louise Grimm Hansen, og det blev en noget rodet forestilling, hvor Camilla efter tre tætte sæt kunne bringe OBK i front med 11-9, 11-9 og 11-8.

Dermed var det op til Raul Must at sikre OBK sæsonens første 3 points høst, og han skuffede ikke tilskuerne. Efter en nervøs og lidt ujævn indsats kunne han sikre OBK 4-2 sejren og 3 matchpoint med 11-9, 12-10 og 12-10.

OBK’s ligahold har nu 8 point og en 5. plads i ligaen. Holdet drager torsdag nordpå til Vendsyssel, hvor en ny vanskelig opgave venter OBK’erne.
– Kan vi få point i de to næste udekampe mod Vendsyssel og Solrød Strand, ser det godt ud inden vi skal møde Aarhus AB hjemme og Skælskør-Slagelse ude i december måned, konkluderer OBK’s cheftræner Lennart Engler.

Pressemeddelelse fra OBK v/John Thrane

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.