Daugaard/Christiansen leverede overraskelsen

Loading

Skovshoved tog her til aften i mod Gentofte i Badmintonligaens anden runde. Skovshoved havde behov for at rejse sig efter at have tabt 4-2 i sæsonåbneren mod AB Aarhus.

Stærk start
Det startede også helt efter planen for Skovshoved, der med sejr i mixeddouble, damedouble og 1. herresingle hev klare sejre. Fjerde kamp var så herredouble og her skulle Mads Conrad og Carsten Mogensen op mod Gentoftes Mathias Christiansen og David Daugaard.

På trods af at Conrad og Mogensen tabte mod AB Aarhus, måtte de to verdenstjerner betegnes som klare favoritter til en sejr, og dermed give Skovshoved de tre point.

Daugaard/Christiansen ville det dog anderledes, og med 21-18 tog de første sæt. Mogensen/Conrad fik dog bedre styr på sagerne i andet sæt og med 21-13 kunne det sende kampen i tredje og afgørende sæt.

Andet nederlag
David og Mathias var dog ikke færdige med at imponere og med 21-18 gav de Conrad/Mogensen endnu et nederlag i Badmintonligaen. Dermed fik det unge par bragt lidt spænding tilbage i kampen.

Natalia lukkede kampen
Samtidig havde Sofie Holmboe-Dahl taget første sæt mod Natalia Koch Rohde i damesinglen. Natalia kom dog flot igen, og med 21-14 og 21-19 fik hun sat tre point på Skovshoveds konto. Christian Lind Thomsen fik endda gjort det til 5-1 efter han i to sæt slog Joshua Eipe.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i sjette runde

Sjette runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …

En kommentar