Foto @ Annette Vollertzen

Årets sidste turnering: Mersin Turkey International

Loading

10 danskere var tilmeldt, men med to afbud er kun de otte af dem taget afsted. Ugens turnering i Europa finder sted i Tyrkiet, og det er årets sidste turnering af betydning.

Kvalifikationskampene er gået i gang her til morgen, og kun en enkelt dansker skal igennem kvalen, før hun eventuelt træder ind i hovedturneringen. Det er Anne Hald Jensen, der i eftermiddag skal op mod Basak Kilic fra Tyrkiet. Vinder Anne denne kamp, skal hun spille kvalfinale mod vinderen af et rent tyrkisk opgør mellem Yaren Dolcu og Irem Çelik, og vinder hun her, skal hun faktisk møde en anden kvalifikationsspiller i første runde af hovedturneringen.

Vi har to damesingler med i alt. Den anden er Mia Blichfeldt, der i sin førsterundekamp også skal møde en kvalifikationsspiller. Vi ved med sikkerhed, at det bliver en tyrkisk spiller, men hvem det bliver, må tiden vise.

Det lover godt for Emil
I herresingle er vi repræsenteret med hele fire spillere, der alle var i kamp i Badmintonligaen i tirsdags. Rasmus Messerschmidt har fået den hårdeste lodtrækning, da han skal krydse ketcherklinger med topseedede Marc Zwiebler fra Tyskland i første runde. Lodtrækningen er blevet noget bedre for de øvrige tre danskere. Messerschmidts navnebror med efternavnet Fladberg er 7.-seedet og møder Sinan Zorlu fra Tyrkiet i sin første kamp. Det er en kamp, hvor Rasmus F med sit sædvanlige spil ikke bør komme i problemer.

Joachim Persson er 5.-seedet og møder en kvalifikationsspiller i første runde. Det eneste vi ved er, at det også for hans vedkommende bliver til tyrkisk modstand. Sidste herresingle er Emil Holst, der som 4.-seedet har alletiders chance for at gå hele vejen til finalen. Sagt med respekt er der ikke nogle vildt skræmmende spillere i hans halvdel af lodtrækningen, og da han på grund af afbud er den højest seedede spiller i netop hans halvdel af lodtrækningen, ser det unægtelig godt ud for ham.

I doublerækkerne har vi blot et enkelt par med, og det er i herredouble, hvor Kasper Antonsen og Niclas Nøhr skal forsøge at gentage succesen fra Yonex Italian International sidste uge, hvor de strøg helt til tops. Deres første forhindring på vejen mod tyrkisk succes er et lokalt par, Serdar Koca og Emre Lale.

Du kan følge Mersin Turkey International her.

Læs også

Fladberg efter stop på topplan: Måske bliver der stadig tid til lidt badminton

I går fortalte Rasmus Fladberg blandt andet om, hvorfor han stopper nu. I dag beretter …

En kommentar

  1. Nogen der ved om der kommer livestream på YouTube?