Foto @ Annette Vollertzen

Scottish Open Grand Prix i fuld sving

Loading

Man er godt og vel halvvejs igennem dagens program ved Scottish Open Grand Prix, der spilles i Glasgow i disse dage, og også her har der været danskere i kamp. For de flestes tilfælde er det gået rigtig godt indtil videre.

Mathias Christiansen og Lena Grebak lagde godt ud i den første af dagens danskerkampe. De mødte Ryan Jing Quek og Meera Sivakumaran fra England, som de slog med overbevisende 21-10 21-8. I andet sæt var Mathias og Lena foran med hele 12-1, og så var der vist ingen tvivl om, hvem der var bedst i den kamp.

Herefter skulle Julie Finne-Ipsen op mod en japansk modstander i damesingle, Yuki Fukushima. Her blev danskere kørt godt og grundigt over i en kamp, hvor hun slet ikke prøvede at være foran. Med to gange 21-11 spillede Fukushima sig videre til anden runde fredag.

Fire sejre i træk
I de næste danskerkampe var de rød-hvide farver ovenpå. Emil Holst og Hans-Kristian Vittinghus stod over for henholdsvis Alex Marritt og Michael Spencer-Smith, begge England, og de vandt begge to i to sæt uden at have synderligt besvær undervejs.

Natalia Koch Rohde og Anna The Madsen gjorde de to herrer kunsten efter ved at vinde, men de måtte begge to ud i tre sæt, før sejrene var i hus. Natalia vandt med 16-21 21-19 21-15 over Sayaka Hirota fra Japan, mens AT slog den bulgarske veteran Petya Nedelcheva ud med 21-11 12-21 21-11.

Christian Lind Thomsen og Kim Bruun spiller i skrivende stund, og senere skal også Mette Poulsen og Line Kjærsfeldt i kamp. Mathias Christiansen og David Damgaard skulle have spillet mod Mohamed Abderrahime Belarbi og Adel Hamek fra Algeriet, men de har trukket sig, så danskerne er videre uden kamp.

= = =

Opdateret:

Kim Bruun vandt sin single over Sam Parsons, England, i tre sæt med 18-21 21-16 21-11, men Christian Lind Thomsen kunne ikke følge trop med de øvrige danske herresingler. Han tabte overbevisende i to sæt til engelske Toby Penty, der spillede sig videre til fredagens kampe med to gange 21-13.

Hos kvinderne blev det også til en af hver; Mette Poulsen tabte desværre sin kamp mod Olga Konon, Tyskland, med 19-21 10-21. Til gengæld var Line Kjærsfeldt meget sikker i sin sag mod Kate Foo Kune fra Mauritius, der blot fik 6 og 9 points af den danske mester. Line møder Olga Konon i morgen.

Du kan se resultaterne fra dagens kampe her.

Læs også

Bruuns blog: Jeg spillede for 10 mennesker i den tjekkiske liga

Velkommen til min blog på BadmintonBladet. Mit navn er Kim Jung Bruun. Jeg er 24 …