Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby. Foto Norges Badminton Forbund.

Finne-Ipsen om bundbrag: Det er virkelig en 50/50-kamp

Loading

Julie-Finne Ipsen fortæller her om Værløses spændende kamp mod Gentofte i aften og om den seneste begivenhedsrige tid, der har budt på et farvel til en gammel makker og goddag til en ny en af slagsen. 

Det netop overståede Scottish Open var den sidste turnering, Finne-Ipsen og Rikke Søby spillede sammen. Her nåede de anden runde. Parret, der har været sammen i mange år, bliver nemlig splittet op, da Søby skal være en del af den nye doublesatsning, hvor fire piger spiller sammen på kryds og tværs. Finne-Ipsen skal derimod spille sammen med Claudia Paredes. Derfor var det specielt at spille den sidste turnering sammen:

– Det var mærkeligt, men spillemæssigt var det fint, da jeg spillede bedre end, jeg havde forventet efter så lang en skadespause. Man er bare ked af, at man ikke kommer længere, når man er så tæt på. Vi var generelt gode til ikke at fokusere på, at det var den sidste turnering, men da det var overstået, var det selvfølgelig svært ikke at tænke på.

Også i Værløse, som den unge dansker spiller i, går det glimrende efter den lange skadespause. Det er således blevet til flere personlige sejre sammen med makkeren i de første kampe:

– Vi havde en super god start, og jeg gik bare med det samme ind og forsøgte at være så professionel som mulig. Dermed var jeg så klar, som jeg kunne være til hver kamp. Det gav da også lidt ekstra energi, at man kunne nyde at være på banen for holdet igen. Det gjorde, at man gerne lige ville have en ekstra bold over. Sara (Lundgaard red.) og jeg har desuden været gode til at overholde vores aftaler.

Kamp med meget på spil

For klubben går det lidt blandet, og Finne-Ipsen ved da også godt, at det bliver nogle svære sidste kampe:

– Det har været en lidt hård start på sæsonen, men jeg synes virkelig, holdet har gjort, hvad de kunne. Der er bare nogle kampe, hvor man ikke fik det ud af det, man håbede. De har dermed bestemt ikke spillet nogle dårlige kampe, men der er bare super mange gode hold i ligaen.

Specielt bundbraget i aften er i forbindelse med at blive i ligaen særlig vigtig:

– Der har jo været nogle specielle resultater i de seneste par dage. Derfor tror jeg, det er realistisk at gå efter at blive nummer 7 eller 8, måske endda nummer 6, men der er lidt langt op pt. Der er dog nogle svære kampe tilbage, og Gentofte i dag er en af dem. Der skal vi virkelig forsøge at bygge videre på det gode spil og den fine stemning og fight, der har været i specielt de sidste tre kampe. Hvis vi lykkes med det, kan vi godt gøre det meget svært for Gentofte.

Hun fortsætter:

– Men det er virkelig en 50/50-kamp, som sagtens kan ende i Golden Set. Der er nemlig masser af spændende kampe, og vi skal nok vinde min damedouble for at gøre os forhåbninger om en samlet sejr. Der er vi også favoritter. Men det er bare fedt at være med til at spille en så vigtig kamp.

Kampen spilles kl. 19.

Læs også

Debuterende dansk damedouble ved Uber Cup: Fedt at få en større rolle

Rikke Søby og Julie Finne-Ipsen er forfremmet til anden damedouble efter Kamilla Rytter Juhl og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.