Astrup og Skaarup led et skuffende nederlag i Thailand. Foto: @Annette Vollertzen

Skaarup og Astrup ude af Thailand Open

Loading

Kim Astrup og Anders Skaarup røg i går ud i anden runde af Thailand Open, da de skuffende tabte til et useedet thailandsk par.

Anders Skaarup og Kim Astrup skulle i går følge op på den fine sejr i første runde. Danskerne var førsteseedede ved turneringen i Thailand, og var da på forhånd også store favoritter mod det undertippede thailandske par Tinn Isriyanet og Kittisak Namdash. Den klare favoritværdighed lå også i danskernes flotte placering som nummer ti i verden, mens thailænderne indtager en plads som nummer 77. De to par havde aldrig forinden mødt hinanden, og efter dagens kamp fører thailænderne derfor i indbyrdes opgør.

Danskerne startede ellers planmæssigt med at vinde første sæt, omend det var med noget besvær. Cifrene kom således til at lyde 21-18. I andet sæt kom thailænderne meget bedre med i kampen og endte faktisk med at snuppe dette med de relativt klare cifre 21-15. I tredje sæt blev det helt tæt til sidst, og det var desværre det thailandske par, der i denne spændende afslutning trak det længste strå og vandt 21-19.

Dermed er der ikke flere danskere tilbage ved Thailand Open. Tidligere på ugen røg både Emil Holst og Søren Toft nemlig ud i første runde.

Resultater fra Thailand Open

 

Læs også

Bitburger Open: Rasmus Gemke er finaleklar sammen med to danske doublepar

Efter en mixeddoublesejr og et nederlag i herredouble blev dagens semifinaler rundet af på fornem …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.