Mikkel Enghøj tabte sin kamp i dag.

Danskerne røg ud af Latvia International

Loading

I disse dage spilles der Latvia International, og her lagde Mikkel Enghøj og Peder Søvndal ud med at tabe i henholdsvis single og double.

Mikkel Enghøj var oppe mod tredjeseedede Kasper Lehikoinen fra Finland. Enghøj er verdens nummer 246 og var derfor undertippet, da Lehikoinen er nummer 132. De to har aldrig mødtes før. Og det blev desværre en hurtig affære. Efter at Lehikoinen var kommet foran 11-5, måtte Enghøj nemlig trække sig.

Dernæst stod Peder Søvndal sammen med sin tjekkiske makker Filip Budzel over for malaysiske Ridzwan Rahmat og Muhammad Tah. Det dansk-tjekkiske par rangerer som nummer 350 i verden, mens parret fra Malaysia frister en tilværelse som verdens nummer 1209. Der var derfor ingen tvivl om favoritværdigheden.

Denne kunne de dog ikke leve op til. Allerede fra start af havde danskerne det svært og led derfor et nederlag på 17-21 i første sæt. I andet sæt kom de dog flot tilbage og vandt 21-11. I sidste sæt var rollerne dog igen byttet om, hvorfor det danske par tabte med cifrene 16-21.

Dermed er der ingen danskere klar til morgendagens kampe.

Resultater fra Latvia International

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.