To danske titler til Bitburger Open

Loading

Det blev til to danske titler til Bitburger Open, hvor det ikke var langt fra også at blive til en tredje.

Line Kjærsfeldt og Anders Skaarup var i mixeddoublefinalen ude i en tæt kamp, hvor det kun lige præcis blev til et nederlag. Første sæt var præget af meget frem og tilbage, men til sidst fik kineserne slået sig fri til 21-18. Andet sæt var også tæt, men hele tiden med kineserne et mulehår foran. De kunne således tage sættet, og kampen, med 21-17.

Gemke gik hele vejen
Gemke var ude i et tæt første sæt, men efter at have været foran 16-14 kunne han holde Jen Hao Hsu på afstand, og vinde sættet med 21-18. Andet sæt var der ikke meget at rafle om i, og med 21-10 sikrede Gemke sig herresinglerækken til Bitburger Open.

Astrup og Skaarup til tops
Dagens sidste kamp var så herredouble, hvor Kim Astrup og Anders Skaarup skulle forsøge at tage den titel som de missede i 2014. Dagens modstander var verdens nummer 18, Fajar Alfian og Muhammad Rian Ardianto.

Her var det uhyre tæt i første sæt, men Astrup og Skaarup kunne trods alt tage sættet med 21-19. Andet sæt var også tæt, hvor Astrup og Skaarup endda var foran 15-11, men det hjalp desværre ikke da indoneserne med 21-19 kunne sende kampen ud i et tredje og afgørende sæt.

Tredje sæt startede tæt, men ved 13-12 tog Astrup og Skaarup de næste seks point til 19-12. Her skulle der seks matchbolde til, før danskerne kunne lade sig hylde som vindere af Bitburger Open, med cifrene 21-18.

Vendsyssels Beiwen Zhang var i finalen i damesingle, men måtte se sig slået i tre sæt.

Resultaterne fra Bitburger Open

Læs også

Dansk mixeddouble og Mia Blichfeldt i finalen i Skotland

Semifinaledagen ved Scottish Open bød på fire kampe med dansk islæt, og mens Rasmus Gemke …

3 Kommentarer

  1. Stort tillykke med sejren og alt godt for fremtide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.