Rasmus Fladberg glæder sig en ny sæson med Solrød, hvor han har store ambitioner på holdets vegne.

Spanish int’l: Fire danske semifinalepladser

Loading

Det blev til fire danske semifinalepladser til Spanish International, hvor David Daugaard og Mathias Christiansen desværre måtte trække sig i herredouble.

Det blev til en enkelt semifinaleplads i mixeddouble, hvor Amanda Madsen og Kasper Antonsen i tre sæt kunne slå ingen ringere end Imogen Bankier og Robert Mateusiak. Førsteseedede Sara Thygesen og Niclas Nøhr, måtte desværre se sig slået af tyskerne Linda Efler og Marvin Emil Seidel.

Mette Poulsen måtte også se semifinalepladsen glippe, da hun i tre sæt tabte til Petya Nedelcheva. Med Joachim Perssons tidlige exit i herresingle er vejen nu banet for Rasmus Fladberg, og med 21-10, 14-21 og 21-16 er han nu klar til at skulle op mod Thomas Rouxel fra Frankrig.

Opgør mod Stoeva i vente
I damedouble vandt Sara Thygesen sammen med Maiken Fruergaard med de sikre cifre 21-6 og 21-18 over Carola Bott og Jennifer Karnott, og er nu klar til semifinalen hvor modstanderen er Stoeva-søstrene, som de to Odense-piger aldrig har slået.

– Vi har faktisk aldrig slået dem, så det bliver en svær opgave. De spiller rigtig godt og er et stærkt par, så vi skal forbedre os på lange dueller og højt tempo, fortæller Sara Thygesen til BadmintonBladet.

Skadet
I herredouble måtte Mathias Christiansen og David Daugaard desværre trække sig i tredje sæt. David havde op til turneringen døjet med en skade og det var denne som gjorde at det danske par måtte trække sig.

– Jeg har døjet med en skade i min albue i 10 dages tid, så planen var at se om vi kunne kæmpe os igennem. Men i kvarten gjorde det simpelthen for ondt. Det er død ærgerligt men nu må jeg bare hjem og lave en masse genoptræning så jeg er helt klar til den nye sæson, som jeg ser meget frem til, fortæller David Daugaard til BadmintonBladet.

Kasper Antonsen og Olier Babic vandt derimod over de andenseedede med 21-15, 18-21 og 21-18, og er dermed semifinaleklar.

Semifinalerne spilles senere idag.

Resultaterne fra Spanish International

Læs også

Skødstrup henter anden turneringssejr i år: Skøn måde at slutte sæsonen af på

Michelle Skødstrup vandt i dag sin anden turnering i år, da hun strøg til tops …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.