Slip din indre spillefugl løs – spil på badminton

Loading

Badminton har altid været en populær sport i Danmark, og lige siden 1990’erne, hvor det for alvor blev muligt at dække i tv, er populariteten kun steget. Peter Gade og Camilla Martin var de store danske stjerner i 90erne og begejstrede publikummet med fantastisk badminton og utallige triumfer.

Disse legender i dansk badminton har været med til at lægge grundlaget for den utrolige række af talentfulde spillere, som Danmark i øjeblikket råder over. I de fleste rækker er Danmark med helt fremme i verdenseliten, og flere af de nuværende danske stjerner er vokset op med at se Gade og Martin udfolde sig på den internationale scene, og kan sikkert i mange tilfælde, takke de to legender for at de nu selv er med helt fremme i verdenstoppen.

Tjen penge på stjernerne
Når man skal finde et godt væddemål på en badmintonkamp, er det som med de fleste andre ting i livet, en stor fordel at være velforberedt og up to date med de seneste nyheder fra badmintonverdenen. Tager man sine væddemål seriøse, kræver det også seriøst forarbejde.

Når bookmakerne skal sætte odds på over 50 kampe per dag i starten af en turnering, er der chancer for, at ikke alle odds er sat helt korrekt, og det giver dermed badmintoninteresserede gamblere en oplagt mulighed for at tjene en lille skilling på deres interesse.

Mange faktorer spiller ind, når de helt rigtige odds skal sættes på en kamp. Har de involverede spillere deltaget en i turnering ugen før, og hvor mange kampe har de i så fald spillet i den? Er de lige kommet sig over en skade, eller kæmper de stadig med skadesproblemer? Spørgsmål som disse, er noget som bookmakerne skal tage højde for, når oddsene skal sættes.

Som alle andre badmintoninteresserede læser bookmakerne også nyheder, men nogle få ting misser de dog sommetider, og det er en chance, der er værd at udnytte. Er man f.eks. hurtig til at opdage et tweet fra en spiller eller et magasin eller lignende, der kan have indflydelse på en bestemt kamp, kan man hurtig være et skridt foran bookmakerne og lukrere på den viden.

Spændende markeder at vælge mellem
Der er tre hovedmarkeder man kan spille på, hvis man har lyst til at satse lidt penge på en badmintonkamp. Det mest populære spilmarked er på kampvinderen. Her spiller man ganske enkelt på, hvem man tror der vinder en given kamp. Tror man f.eks. at Viktor Axelsen vinder over Anders Antonsen, men ikke er sikker på, om han vinder i to eller tre sæt, er det oplagt at spille på ham som kampvinder.

Er man derimod overbevidst om, at han slår ham i to sæt, er et handikapspil måske mere relevant. Her er en af spillerne, Anders Antonsen i dette tilfælde, foran med 1.5 sæt fra start. Det betyder at Viktor Axelsen skal vinde i to sæt, før et handikapspil på ham går hjem. Vinder han i tre sæt, vil Antonsen vinde væddemålet, da han så har 2.5 sæt mod Axelsens 2.

Hvem kommer bedst fra start
Odds, der ikke er for amatører, finder man på 1. sæt markedet. Så har man en formodning om, at Antonsen vil komme flyvende med fuld fart fra start, og måske kan gå hen og vinde første sæt, kan et spil på ham som vinder af første sæt være en god investering.

Oddsene på vinderen af første sæt, følger oftest det odds der er på kampvinder markedet. Det giver selvfølgelig meget god mening, da favoritten til at vinde en kamp også oftest er favorit til at vinde første sæt. Men nogle spillere har tendens til være langsomme startere, og er måske ikke 100 % fokuseret når de første bolde flyver frem og tilbage over nettet. Eller måske er en spiller nået langt i den forrige turnering, og skal lige bruge et sæt på at spille sig varm. Det kan være en mulighed for at få et godt spil med høje odds.

Er man mere til de langsigtede væddemål, er vinderspil måske noget. Her kan man f.eks. spille på, om Danmark kan genvinde Thomas Cup trofæet, som de så flot vandt i 2016. Ofte er det også muligt, at spille på vinderen af de store turneringer.

Læs også

Bøje & Christiansen melder afbud til OL i Paris…..

Bøje & Christiansen kommer ikke til OL i Paris! Og Christiansen får højst sandsynligt minimum …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.