Knudsen efter drabelig danskerdyst: De spillede virkelig deres chance

Loading

Isabella Nielsen og Kristoffer Knudsen sejrede i anden runde af Dutch International efter et tæt opgør mod deres landsmænd Steffensen og Baskjær. Knudsen vurderer her chancerne videre i turneringen for BadmintonBladet.

Topseedede Isabella Nielsen og Kristoffer Knudsen mødte useedede Mathias Baskjær og Marie Louise Steffensen. Det blev en yderst tæt affære. Første sæt blev således vundet med de snævre cifre 21-18, mens andet sæt var endnu mere lige. Her lykkedes det akkurat Knudsen og Nielsen at sejre med 21-19. Knudsen var efter kampen imponeret over deres danske modstandere:

– Vi spiller en rigtig stabil kamp og holder roen, selvom det faktisk bliver rimelig tæt i begge sæt.
Mathias og Marie spiller virkelig deres chance, men jeg tror, vi vinder på det taktiske plan.

Svær kamp venter

I dag står den så på fransk modstand i kvartfinalen. Anne Tran og Jordan Corvee venter nemlig. Det er to par i top 100, der mødes, så alt kan ske. Danskerne ligger dog med deres 71.-plads noget længere fremme på listen end franskmændene, der er nummer 97. Der er dog respekt for det franske par:

– Vi møder et godt par fra Frankrig i dag, et af de par vi skal slå for at kunne blande os i top 50 på et tidspunkt. Vi kan slå alle par i turneringen på en god dag.

Hvis danskerne vinder kvartfinalen, kan de rende ind i et andet dansk par i semifinalen i form af Elisa Melgaard og Mathias Thyrri. Skulle de komme hele vejen til finalen kan de støde ind i det andenseedede franske par Delphine Delrue og Thom Gicquel. Her vil det måske vise sig, om danskerne kan revanchere de to finalenederlag, de har lidt i år ved henholdsvis Swedish Open og Iceland International. Ved Swedish Open tabte de endda til Gicquel og Delrue.

Der er en del danske semifinalechancer ved dagens kampe.

Resultater fra Dutch International

Læs også

Finaleklar Dawall om rutsjebane-kamp: Vigtigt at komme godt fra start i tredje sæt

Julie Dawall viste stor mental styrke, da hun sejrede i semifinalen ved Dutch International. Her …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.