Små børn i Den Store Hal!

Loading

Børnehave-miniton hver tirsdag formiddag for 2 hold børnehaver fra kommunen.

Et gratis tilbud!

Hele sæsonen er stort set booket.


Eva fik i sidste sæson ændret sin arbejdstid og har nu fri hver tirsdag formiddag, mod at klubben aflønner hende – med feriepenge etc.

Desværre modtager klubben ikke længere økonomisk støtte fra kommunen pga nedskæringer og indefrysning af alle puljer.

I stedet har vi søgt og fået bevilget midler fra Badminton Danmark, Møns Bank (der straks tilbød ekstra midler), CaSo (en tirsdagsspiller), Muld yoga & terapi (en ungdomsforælder), Shell i Tikøb (en fraflyttet lokal) og en anonym sponsor………

……..og så har vi en ansøgning liggende Vordingborg Festuge, der venter på at SKAT godkender (hvilket tager 4-5 måneder!)

Det har krævet noget mere frivilligt arbejde ( – ret meget, faktisk!) at få samlet private midler, men også været utrolig tilfredsstillende at opleve denne opbakning!

Stor TAK🙏🏻❤️🏆

Kommer der badmintonspillere ud af dette? Nye medlemmer? Det er da håbet. Vi har kunnet se en mindre afsmitning på vores minitonhold torsdag eftermiddag.

Men vi giver børnene en tirsdag med transport i bus og tog hertil, oplevelsen af at komme ind i stor hal for at lege, tumle, hoppe, løbe, balancere, koordinere, springe, kaste, slå til ballonner og gamle fjerbolde, høre efter og modtage instruks og bagefter spise madpakke i forhallen.

Det andet hold i dag kl 10.45-11.45 bestod af 20 børn og 4 pædagoger fra to nærliggende børnehaver 15 km nord for hallen. Det ene hold gik ned til Lundby station og benyttede toget. Det andet hold tog bussen.

Det giver mening. I høj grad!

Per Damkjær Juhl
Vordingborg Badminton Klub/BadmintonBladet.dk

Læs også

BWF

Jeg skrev følgende tweets på X i går…… “….I feel sorry…..” Badmintonbladet 🌍🌎🌏 Per Damkjær …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.