Landstræner stolt af Sudirman Cup-hold

Loading

Det danske Sudirman Cup landshold har imponeret den danske landstræner Lars Uhre. På trods af modgang har holdet spillet flot og udvist stor moral både på og udenfor banen.

Inde på banen kæmpede Line Kjærsfeldt og Sara Thygesen med alt, hvad de havde mod Misaki Matsutumo og Ayaka Takahashi. Uden for banen kæmpede resten af det danske hold, for at få de kinesiske tilskuere til at heppe på danskerne.

Kampen uden for banen vandt danskerne overlegent, da de i sammenspil med de kinesiske tilskuere skabte en helt fantastisk stemning. Men kampen inde på banen tabte den hårdt kæmpende damedouble til verdens nummer et med sølle to point i tredje sæt.

At det danske hold overhovedet kom så tæt på en sejr, var der ikke mange, der havde regnet med. Sygdom havde ramt begge de danske herresingler, og Viktor Axelsen, der var tættest på at være frisk, kastede op i tredje sæt i sin kamp. Mads Conrad-Petersen havde en overbelastet hofte og blev i herredouble afløst af Kim Astrup Sørensen. Han spillede sammen med Mads Pieler Kolding en flot kamp mod verdensrangslistens nummer seks Kenichi Hayakawa og Hiroyuki Endo, som de slog og udlignede til 2-2 inden den føromtalte afgørende damedouble.

– Selvfølgelig er det ærgerligt at tabe 3-2, når vi er så tæt på at vinde den afgørende kamp og vinde en medalje, men jeg meget stolt af det, det danske hold viste i går. Alle der var på banen kæmpede og spillede flot. Samtidig var der fantastisk opbakning fra holdkammeraterne, der ikke spillede. Det var en super flot holdkamp, siger landstræner Lars Uhre.

Inden kvartfinalen havde Danmark vundet 4-1 over England og tabt 3-2 til Indonesien i de to puljekampe. I kampen mod Indonesien slog blandt andet Mads Pieler Kolding og Sara Thygesen Praveen Jordan/Debby Susanto, der ligger nummer ti på verdensranglisten. Mads Kolding har generelt spillet et rigtig flot mesterskab og vundet fire ud af de fem opgør, han har været med i. Både i kampen mod England og Indonesien var der flotte danske takter og præstationer, der imponerede Lars Uhre.

– Jeg er glad for alle tre holdkampe her til Sudirman Cup. Det er opløftende, at dem vi har sendt på banen, har leveret fine præstationer uanset om det var i nye doublekonstellationer eller første gang de skulle optræde på en så stor scene som denne. Så overordnet har det været en rigtig flot dansk indsats til Sudirman Cup, siger han.

Pressemeddelelse fra Badminton Danmark

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.