Julie Dawall.

Dawall ved EM for hold: Spas og løjer hjælper os med at håndtere presset

Loading

De danske damer spiller i øjeblikket EM for dame- og herrehold med stor succes. Her er de en af favoritterne, så hvordan håndterer man det? Dette fortæller Julie Dawall nærmere om.

Det er indtil videre blevet til tre overlegne sejre for de danske damer ved EM for herre- og damehold. I går gik det så ud over Island, og Julie Dawall, der spillede kamp nummer tre, var særligt suveræn i denne holdkamp. Hendes modstander Thorunn Eylands formåede således kun at få et sølle point i første sæt. I andet sæt blev det lidt bedre, men den islandske pige måtte igen gå fra banen som taber med hele 2-21. Dawall var også tilfreds med præstationen efter kampen:

– Kampen mod Island gik super godt. Det kunne man selvfølgelig se på resultatet, men folk var også fokuserede og klar. Min egen kamp gik rimelig nemt. Jeg formåede næsten ikke at lave nogen fejl, hvilket den islandske pige gjorde i lidt højere grad, men jeg følte, jeg var godt koncentreret, hvilket nok var med til at give den store sejr, siger hun til BadmintonBladet.

Presset er der

Det danske damehold har indtil videre levet op til forventningerne, men i morgen bliver det alvor, når der er kvartfinale på menuen. Det danske hold er nemlig af mange regnet som en af favoritterne til at vinde turneringen, og nu er de nemme kampe overstået. Så hvordan håndterer de dette pres:

– Ja vi kan godt mærke presset. Vi ved jo også godt selv, at vi er nogle af favoritterne, hvis ikke de største favoritter. Men jeg synes, vi har en god stemning på holdet, hvor der også er plads til lidt spas og løjer, som er med til at løsne op.

Det danske dameholds semifinale, hvis de når så langt, bliver vist på TV 2 Sport lørdag.

Resultater fra EM for hold: Danmark-Island

 

Læs også

Dawall stryger til tops i Holland: Jeg er meget glad over og stolt af min sejr

Julie Dawall sejrede i finalen ved Dutch International. Her fortæller hun BadmintonBladet om kampen og …

2 Kommentarer

  1. Blogger Julie 🙈😅😘

  2. Godt gået 🏸🇩🇰👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.