Frederik Søgaard.

Søgaards blog: Finalenederlaget i Portugal ærgrer mig

Loading

Denne blog kommer til at handle om livet på og uden for badmintonbanen. På banen oplevede jeg for nyligt at spille finale i Portugal, og uden for banen er jeg blandt andet ved at søge job.

Swiss Open, som var min første turnering efter en skulderskade, gik fint. I herredouble fik vi således to gode kampe, og jeg havde ikke smerter undervejs. Jeg kunne dog godt mærke, at jeg var øm efter kampene. Derefter var vi egentlig tilmeldt German Open, men da vi kunne se, at vi var nummer seks på reservelisten, skyndte vi os at trække os. Det var for at undgå en bøde, og uvisheden om at komme med eller ikke komme med var heller ikke optimal.

I stedet prioriterede vi at spille og tilmeldte os derfor Portuguese International. Her kom vi i finalen, som havde et lidt ærgerligt forløb. I første sæt spillede vi nemlig godt, men dumme fejl gør lidt, at de stjæler første sæt. I andet sæt kom vi stort bagud, men var ved at forandre dette grundet en taktisk ændring. Vi kom dog ikke helt op og måtte forlade banen som tabere.

Ellers bor jeg i øjeblikket i Lyngby, hvilket passer mig rigtig godt, idet jeg har fået noget for mig selv. Jeg har dog en time til træning, men det har jeg altid været vant til, så det er ikke det store problem. Nu er alle spillere også kommet tilbage til træningen efter All England, så jeg kan godt mærke, at der er fokus på dem. Men det er også helt fint. Det er bare fedt, at der er knald på træningen.

I det næste stykke tid er vi tilmeldt en turnering i Frankrig og Finland. I Frankrig møder vi et godt tysk par i første runde, men derefter ser det fint ud. Turneringen i Finland venter jeg lidt med at forholde mig til. Det vigtigste ved disse turneringer er, at der er spillemæssig fremgang.

Derudover er der masser af holdkampe for tiden, så kalenderen er fuld. Desuden prøver jeg i øjeblikket at finde et fleksibelt job, så jeg kan tjene til mig selv og til huslejen. Jeg har overvejet at blive badmintontræner, men den lange transport og det at skulle være i en hal i endnu flere timer, er ikke optimalt. Derfor leder jeg efter et andet job i København.

Frederik Søgaard.

Læs også

Søgaard før sidste turnering sammen: Det er om at give den en ekstra skalle

I gårsdagens artikel fortalte Frederik Søgaard BadmintonBladet om det nye samarbejde med David Daugaard. I …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.