Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen mødte Luo/Luo i semifinalen ved Korea Open. Foto @ Tine Bay

Double-succés: Chris og Juhl er i OL-kvartfinalerne

Loading

Damedoublepigerne Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er med amerikansk hjælp parate til at fortsætte det gode spil i OL-kvartfinalerne.

16 point i to sæt skulle den tidligere VEB-duo Eva Lee og Paula Lynn Obanana fra USA skrabe sammen mod Luo Ying og Luo Yu fra Kina. På den måde ville amerikanerne sende Chris og Juhl videre i OL-turneringen på grund af indbyrdes pointregnskab med kineserne.

Den håndsrækning var der ikke meget tvivl om. Lee/Obanana lagde godt ud i begge sæt, og allerede i begyndelse af 2. sæt var tingene på plads for Danmark. 21-14, 21-15 vandt kineserne, og dermed var der fin margin for Christinna og Kamilla, som slutter på en 2.-plads i gruppen.

Modstanderne i kvartfinalen blive en af gruppevinderne: Misaki Matsutomo/Ayaka Takahashi (Japan), Kyung Eun Jung/Seung Chan Shin (Korea), Nitya Krishinda Maheswari/Greysia Polii (Indonesien) eller Ye Na Chang/So Hee Lee (Korea).

Kvartfinalefordelingen bliver afgjort ved lodtrækning søndag kl. 15 dansk tid.

Line Kjærsfeldt tabte sin gruppefinale til en meget tændt Carolina Marin med 21-16, 21-13. Dermed er OL ovre for Line i denne omgang.

 

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …

2 Kommentarer

  1. Hurra 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🎂

  2. Jaaaa 😃. Så er vi med igen 💪.