Søren Toft.

Søren Tofts blog: Det bliver spændende at spille i en så voksende liga som den tjekkiske

Loading

Velkommen til min blog. Mit navn er Søren Toft Hansen, og jeg er 24 år. Jeg er i bosiddende i Aalborg, hvor jeg spiller for ABC Aalborg lige nu.

Her over sommeren trænede jeg især puls og fysisk træning sammen med boksetræneren Torben Keller. Det gjorde, at benarbejdet blev lidt langsommere, hvorfor jeg nu i en time hver tirsdag og torsdag før træning i noget tid har trænet dette. Det føler jeg, har rykket min bevægelse. Jeg vedligeholder også at træne med Torben en gang hver uge for at holde noget aggressivitet og fysik.

Mit spil går derfor den rigtige vej. Bevægelsen på banen er grundet bl.a. ovennævnte arbejde blevet bedre. Jeg har heller ikke så mange mentale udfald mere i kampene. Jeppe Ludvigsen og Bjarne Nielsen fra VIWA Coaching hjælper mig med dette, og jeg synes derfor, at det er realistisk at komme længere op på verdensranglisten, som jo er målet.

I ABC Aalborg, hvor jeg spiller, er der blevet skabt et godt træningsmiljø og kultur. Niveauet på træningerne er således blevet løftet. De unge er nemlig virkelig begyndt at forstå, hvordan man skal træne. Derfor går det også godt i holdkampene, hvor vi er nummer to i 2. division og er med i kampen om at komme op i 1. division. Alt i alt går det dermed rigtig godt der.

Det er desuden lige kommet i stand, at jeg skal spille i den tjekkiske liga for holdet Slatina Brno. Det kom i stand på en lidt special måde: En anden spiller på mit holdet sagde nemlig, at directoren i en tjekkisk klub manglede en herresinglespiller. Med hendes hjælp kom jeg dermed til at spille der, bl.a. fordi det er virkelig spændende at spille i en anden liga og blive testet mod topspillere i Europa i denne. Jeg tror, det kan udvikle mig spillemæssigt. Det er nemlig en liga i stor udvikling, hvorfor de henter flere udenlandske spillere. Derfor bliver ligaen også mere og mere populær, og jeg tror da det bliver fedt at spille i en kulisse med 200-500 tilskuere. Der er bestemt også fine penge i det, og jeg synes, jeg har fået en fin økonomisk aftale, som jeg nok vil mene er væsentlig bedre end de økonomiske midler, vi får stillet til rådighed i Danmark.

Man gør det dog anderledes end i Danmark, da man her seks gange i sæsonen spiller holdkampe i hele weekender. Der er i sådan en weekend holdkampe lørdag og søndag, og de fire bedste hold spiller til sidst om at vinde ligaen over en weekend. Det virker meget professionelt, og folk ser ud til at gå op i det. Det er en ambitiøs klub med en ambitiøs træner, jeg er i, så derfor går vi også efter en semifinale. Det passer også fint med min øvrige turneringskalender, da weekenderne jo ikke rammer den danske holdturnering. Jeg har dog skulle justere lidt i forholdt til de individuelle turneringer i Europa, men det har ikke været så slemt. Så jeg glæder mig bare til at spille de første holdkampe, som jeg gør i denne weekend.

 

Læs også

Søren Toft: Hvis jeg rammer samme niveau, så tror jeg på min chance

Søren Toft havde en flot første dag ved DM og var da også tilfreds med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.