Søren Toft.

Søren Toft: Hvis jeg rammer samme niveau, så tror jeg på min chance

Loading

Søren Toft havde en flot første dag ved DM og var da også tilfreds med sine præstationer. Han er også fortrøstningsfuld i forhold til aftenens møde med Rasmus Gemke.

Toft var i første runde oppe mod Peter Correll, som han slog i to sikre sæt. I anden runde var der mere spænding. Her stod han over for Kasper Dinesen. Toft rangerer som nummer 26 på den danske rangliste. Til sammenligning er Dinesen nummer 12. Første sæt blev en relativ lige affære, men det lykkedes Toft at vinde med 21-15. I andet sæt var det endnu tættere, og her var han kun lige i stand til at lukke sættet med 21-19. Samlet set er han tilfreds med sine præstationer:

– Jeg er rigtig glad for begge mine sejre i går. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i hallen, og specielt længden på mine løft er rigtig gode. Jeg spiller desuden med en god tålmodighed i går, og specielt mod Kasper har jeg succes med at lave temposkift kombineret med tålmodighed. Han er en spiller, som løber rigtig langt og kan holde bolden i gang i lang tid, så derfor var det vigtigt for mig med temposkift, siger Toft til BadmintonBladet.

Ser frem til svær opgave

I aften møder han så Rasmus Gemke, der er helt oppe som nummer fem på den danske rangliste. Toft ser dog frem til denne kamp:

– Kampen mod Gemke bliver rigtig sjov og fed at spille, forhåbentlig med mange mennesker i hallen. Der er ingen tvivl om, at Gemke er favorit, men hvis jeg rammer samme niveau som i går, så tror jeg på min egen chance.

Der er masser af andre spændende kampe ved aftenens session. Blandt andet skal Emil Holst spille mod Kim Bruun.

Resultater fra DM

Læs også

Tofts blog: På Asien-turen oplevede jeg en fed og anderledes træningskultur

Denne blog kommer primært til at handle om min Asien-tur: Her oplevede jeg den fede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.