Dawall besejrede den danske mester: Jeg var glad for at få os på tavlen

Loading

Julie Dawall leverede en stor overraskelse i gårsdagens Badmintonliga-kamp mellem Værløse og de danske mestre fra Skovshoved. Udover denne overraskelse var det en ensidig affære, som Skovshoved vandt 5-1.

Det var et Værløse hold, der var stort bagud, da Julie Dawall trådte på banen mod den danmarksmestereren Mette Poulsen. Alle havde forventet, at Værløse skulle blive kørt helt over, men Dawall ville det anderledes. Således vandt hun, efter at have tabt et tæt første sæt, de to næste sæt i suveræn stil. Efter kampen, var hun specielt tilfreds med, at hun fulgte gameplanen:

– Jeg synes, jeg havde lavet en god plan med trænerne inden kampen, og jeg havde meget fokus på at følge den plan hele kampen, også selvom, der måske var nogle point, der gik den forkerte vej. Jeg vidste, hvad det var, der skulle til. Udover det synes jeg, at jeg var god til at justere og finde løsninger på hendes modtræk.

Dawall havde da også før holdkampen forventet en meget svær kamp og var derfor ikke overrasket over det klare nederlag:

– Selve holdkampen var jo svær på forhånd. Ikke nok med at de har et hold med verdensklassespillere. Vi var også ramt af to skader. Jeg tror ikke, at vi havde forventet meget mere end, hvad det blev til, men bare at få nogle gode kampe og prøve at drille dem så meget, vi nu kunne. Jeg var da selv glad for at få VB på tavlen.

– Det er lidt synd, at den skal skæres ned

Fra næste år bliver ligastrukturen ændret. Dette betyder, at Badmintonligaen reduceres fra de nuværende 10 hold til 8 hold. Dette ærgrer Dawall sig lidt over:

– Jeg har lidt svært ved at kommenterer på den nye ligastruktur.. men på en eller anden måde synes jeg, at det er lidt synd, at den skal skæres ned. 

Dog synes hun ikke, at den nye struktur betyder ret meget for Værløses situation:

– Jeg føler ikke, at den nye liga struktur gør Værløses sæson mere nervepirrende. Vi ved godt, at vi har svært ved at bide skeer med de allerbedste hold, men jeg tror også på, at vi kan lave overraskelser. Jeg ved nemlig, at hvis vi spiller op til det, vi kan som individuelle spillere, men specielt som hold, så skal vi nok klare den.
I næste runder spiller Værløse mod Højbjerg.

Læs også

Dawall stryger til tops i Holland: Jeg er meget glad over og stolt af min sejr

Julie Dawall sejrede i finalen ved Dutch International. Her fortæller hun BadmintonBladet om kampen og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.