Sofie Holmboe Dahls blog: De asiatiske tilskuere har en helt speciel kærlighed til badmintonspillet

Loading

Jeg vil i mit første blogindlæg fortælle lidt om mine oplevelser, som jeg havde ved Super Series-turneringer i løbet af efteråret

Jeg havde nemlig fornøjelsen af at spille Japan og Korea Open i efteråret, og det var en kæmpe oplevelse for mig. Specielt i Korea var det noget anderledes, end det jeg er vant til. Der var nemlig meget vind på banerne, og det gjorde oplevelsen og spillet meget andeledes. Disse turneringer var virkelig en øjenåbner for mig i forhold til, hvad badminton også kan være, både med hensyn til stemning og nye kulturer.

Derudover var der en rigtig fed stemning på lægterne, hvor man godt kunne mærke, at de asiatiske tilskuere har en speciel kærlighed til badmintonspillet. Denne stemning oplevede jeg også til French Open, hvor jeg også spillede. Her var der nærmest en håndboldagtig stemning i forhold til publikum. Tilskuerne er meget på, og der bliver jublet og råbt rigtig meget ind på banen. Alt dette gør, at det er virkelig sjovt og spændende at få lov til at spille i sådan en kulisse.

Det har også været en kæmpe badmintonmæssig oplevelse og udfordring, da jeg har mødt nogle meget stærkere modstandere, end jeg plejer. Her har jeg fået en fornemmelse af, hvor langt jeg er fra de allerbedste.
Nu har jeg netop også fået tilmeldt mig til Indonesia Open i januar, og her har jeg hørt, at der også skulle være en helt særlig stemning, så den turnering glæder jeg mig meget til.

Sofie Holmboe Dahl

Læs også

Holmboe Dahls blog: Stemningen i Indonesien levede i den grad op til forventningerne

Denne blog vil handle om min tur i Asien i januar, om DM og hvad …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.