Glad Holmboe Dahl efter vellykket operation: I morgen skal jeg tilbage på banen igen

Loading

Velkommen til min blog. Mit navn er Sofie Holmboe Dahl, og jeg er 21 år. Jeg startede til badminton, da jeg var 5 år. Her startede jeg i Charlottenlund Badmintonklub, og så skiftede jeg til Gentofte, da jeg blev U15-spiller og har spillet der siden. Jeg har været oppe som nummer 50 i verden, men er grundet en længere skadesperiode gledet en del ned på listen.

Nu har jeg i store dele af 2018 kæmpet med en sceneskade i foden, hvorfor der skulle en operation til for at forbedre denne. De fandt nemlig ud af, at jeg havde en knogle, der voksede frem. Scenen gik så hele tiden og kørte over mit knoglestykke. Man var derfor nødt til at spalte scenen, så der var plads til denne. Det lykkedes heldigvis godt, og siden er det kun gået en vej, dog langsomt, men bestemt fremad.

Lige efter operationen fik jeg gips på og måtte ikke andet end at lægge med benet oppe i to uger. Det var en lidt hård tid. Derefter fik jeg en walker på, som jeg havde på en måned. Så fik jeg den af, og derefter måtte jeg lave lidt mere.

Og nu er det virkelige ved at ligne noget. I morgen går jeg således på banen igen.Det er dog kun for at lave noget teknisk arbejde uden bevægelse i første omgang, men bare det at komme tilbage dertil efter så lang tid er super fedt. Det kribler således i hele kroppen, og jeg glæder mig så meget. Den næste måned skal så bruges på at bygge fysik på og på at træne teknik.

Jeg føler generelt, at mit humør er steget proportionalt med fremgangen, så det er rigtig dejligt. Jeg føler nemlig, at målet er ved at være tæt på. Og nu glæder jeg mig virkelig til at arbejde videre med en masse ting, men ved selvfølgelig godt, at det bliver et langt og sejt træk.

Hvis alt går ud over forventning, kan jeg i januar begynde at bevæge mig på hel bane. I forhold til at spille turneringer er det svært at sige, hvornår det sker, da jeg ikke vil forhaste noget, og da jeg skal nå et vis niveau, før det sker. Men håbet er bestemt, at det sker i foråret. Det har i den forbindelse været super dejligt, at både forbund og specielt klubben har støttet op om mig og har været tålmodige og super søde.

 

Læs også

Sofie Holmboe Dahl: En fed oplevelse at møde en spiller på verdensklasseniveau

Sofie Holmboe Dahl var i går i aktion i første runde af India Open, hvor …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.