Rasmus Fladberg glæder sig en ny sæson med Solrød, hvor han har store ambitioner på holdets vegne.

Rasmus Fladberg: Jeg havde meget krudt i røven som barn

Loading

I en artikelserie går Badmintonbladet.dk helt tæt på danske og internationale stjerner.

På de næste 4 sider kommer du helt tæt på den nye danmarksmester Rasmus Fladberg, som blandt andet omhandler golf, Zinedine Zidane og Mexico.

Hvornår startede du med at spille badminton?
Jeg har løbet rigtig mange kilometer på midtbanen i Køge Boldklub og fejet meget grus nede i Køge Tennisklub, men så var der en periode, hvor jeg gik til alle tre sportsgrene og der var jeg nok omkring 9 år. Så der startede jeg for alvor med badmintonen, hvor jeg først spillede i Køge og senere flyttede til Solrød.

Hvad var grunden til, at du startede til badminton?
Mine forældre (Steen Fladberg og Kirsten Larsen) og jeg har de første par år haft vores trivsel nede i Køge Badmintonklub, hvor jeg fulgt med, når de har spillet holdkampe. Så på den måde har vi været der, og det har været lige til for at spille. Derudover har mange fra vores omgangskreds spillet. I starten var der jo tre sportsgrene i luften for mig, men til sidst måtte jeg jo træffe et valg.

Læs også

VM • 22.-28. august 2022 • Tokyo • TV2 Sport

TV2 Sport er med alle dage fra VM i Tokyo! Se lige nogle af sendetiderne… …