Fire spændende badmintonupdates

Loading

Her er fire badmintonupdates, som vi synes, du skal læse:

Kom tættere på Sara Thygesen og Maiken Fruergaard

I denne lille video lavet af det Internationale Badmintonfobund fortæller det danske makkerpar om deres tætte venskab uden for banen, om hvor meget det hjælper at have et så godt par som Juhl og Pedersen at se op til og meget mere. Thygesen og Fruergaard har leveret fine resultater i år, specielt da de var tæt på at komme i semifinalen ved India Open.

Hård og tæt kamp om at komme til sæsonfinalerne

Meget kan ske i de næste to turneringer, der afgør, hvem der kommer med til sæsonfinalerne. Lin Dan og Chen Long skal levere pragtresultater, Lee Chong Wei skal holde niveauet og flere danskere har stadig chancen for at komme med. Badzine.net har lavet en opgørelse af, hvilke spillere, der stadig har en chance for at komme til Dubai.

Kento Momota er ustoppelig

I går vandt den stærke japaner sin femte turnering i træk, da han strøg til tops ved Macau Open. Han begynder dermed at komme tæt på de andre store japanske spillere på verdensranglisten. Den højst placerede japaner er således Kazumasa Sakai, der er nummer 24. Momotas sejr bringer ham ind i top 70. At overhale de andre japanere må dog kun være et delmål for den talentfulde japaner.

Hvorfor vinder teenagerne ikke de store titler i herresingle?

Badzine.net har lavet en utrolig spændende opgørelse af, hvilke aldersklasser, der vinder de store titler. Og her er det påfaldende, at herresingle er den eneste kategori, hvor teenagere faktisk ikke vinder titler. I Super Series-historien har ikke en teenager således stået på toppen af podiet. En analyse af grundene dertil, som blandt andet handler om, at de store spillere spiller længere, kan læses i denne interessante artikel.

 

Læs også

Overblik: Fire updates fra badmintonverdenen

Her har vi samlet fire badmintonupdates, som vi synes, du skal læse. 1. Badminton Europe …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.