Line Kjærsfeldt. Foto @ Annette Vollertzen

Sudirman: Danmarksmester sikrer dansk sejr

I en gruppe som inkluderer England og Indonesien, var det forventet at det danske landshold skulle hente en sejr i første kamp, hvor modstanderen var det på papiret svageste hold England.

1-1
I første kamp gik det dog ikke den rigtige vej, da Sara Thygesen og Mads Kolding i to sæt måtte se sig slået af Gabrielle og Chris Adcock. Viktor Axelsen var næste spiller på banen og her fik han reduceret til 1-1 med en sejr over Rajiv Ouseph.

Tredje kamp var herredouble og her fik Mads Kolding revanche for nederlaget i mixeddoublen, da han sammen med Mads Conrad vandt over Chris Adcock og Andrew Ellis. Vejen var dermed banet til at Line Kjærsfeldt i damesinglen kunne sikre den samlede sejr.

Sikker sejr til Line
Danmarksmesteren skuffede heller ikke, og med 21-14 og 21-13 slog hun Fontaine Mica Chapman, og dermed var sejren i hus. Sidste kamp var damedouble og her kunne Lena Grebak og Maria Helsbøl med cifrene 21-17, 18-21 og 21-18 give Danmark en 4-1 sejr.

Næste modstander er således Indonesien, hvor en sejr vil betyde at man skal møde nummer to fra pulje A. Det ligner pt. Thailand eller Tyskland, efter at tyskerne tabte 5-0 til Kina. Slutter man derimod som to’er i puljen vil man formentlig møde Kina i kvartfinalen.

Resultaterne fra Sudirman Cup

Læs også

Skaarup og Kjærsfeldt tvang stærkt par ud i tre sæt

Anders Skaarup og Line Kjærsfeldt tabte til et stærkt par malaysisk par i første runde af …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.