Kim Jung Bruuns badmintonblog: De asiatiske forhold skal jeg lige vænne mig til

Loading

I mit andet blogindlæg vil jeg fortælle om de oplevelser, som jeg har i Asien i øjeblikket, som er noget anderledes, end hvad jeg er vant til fra Europa

At spille turneringer i Asien er noget helt specielt, da de tit bliver spillet i store haller. Derudover kan der være meget vind i hallen alt efter hvilken bane, som du betræder. Heldigvis kommer spillerne nogle dage før for at se forholdene an, så vi ved, hvad vi går ind til. Forholdene i Asien er ikke noget, som jeg helt har vænnet mig til endnu, men det kommer stille og roligt.

I denne uge spillede jeg Malaysia Masters (uge 3), hvor jeg blandt andet spillede en hård kamp mod Daren Liew fra Malaysia. Her måtte jeg grave dybt, og jeg synes egentlig, at jeg generelt spillede en god kamp. I tredje sæt blev jeg dog ramt af krampe efter en lang duel, hvilket var meget ærgerligt. Jeg tabte derefter tredje sæt med 21-7. I næste uge gælder det Indonesia Masters (uge 4), hvor jeg kommer på en stor opgave i første kamp.

Jeg skal møde Suppanyu Avihingsanon fra Thailand, og han er meget velspillende lige nu. Men hvis jeg spiller godt, kan jeg presse ham. Jeg glæder mig til at opleve Indonesien, som jeg har hørt mange historier om. Indonesien er et af de fedeste steder at spille på grund af atmosfæren og de mange badmintonglade tilskuere.

Kim Jung Bruun

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.