24 timers ungdomslejr i Svendborg!

Loading

Et par timer endnu……så er 24 timers lejren i Svendborg forbi.

De to gamle klubber (SBK 1934 og VBK 1937) mødtes i april 2023 i Den Gamle, nedrivningstruede Hal i Vordingborg til den første 24 timers lejr med overnatning i forhallen.

I denne weekend gentog vi det i Svendborg Badminton Klubs nye hal på Dronningemaen i denne smukke og idylliske by på Sydfyn.

Sidste weekend var subeliten samlet her til Grand Prix.

Jeg kom engang sejlende hertil…..i slut 80’erne måske…..i en 20 fods båd uden motor og fandt ly her efter en sejlads fra Skælskør i et heftigt uvejr. Nu fik jeg et par timer i byen lørdag eftermiddag med kæresten i hånden i det smukkeste vejr.


Jonas Nielsen fra SBK har haft godt styr på de ca 30 unge fra 5-15 år. Jeg havde et par hjælpetrænere med, men den ene kørte hjem med sin mor lørdag aften. Han kom direkte fra 24 timers stafetløb på efterskolen i Brøndby og var helt udmattet efter ca 55 km i benene. Ret fair🏆

Men resten holdt ud, også de par stykker, som aldrig havde prøvet at sove i en hal før, og uden forældre. Det gik…..og det gør det jo oftest! NUZO🙏🏻💥

“Zonen for nærmeste udvikling” Vygotsky

Lørdag blev lyset i hallen, hvor alle sov (undtagen mig…..tog omklædningsrummet) slukket kl 22.00 og der var helt ro ca kl 22.30. I morges var de første klar…ret klar!….til aktivitet kl 06.15!


Før morgenmaden gik gruppen op på bakken bag hallen og nød udsigten, mens vi voksne gjorde klar til morgenmaden. Det er derfor vi er her…..som serviceorgan, mens de unge bare hygger sig……spiller badminton på kryds og tværs, leger, spiller fodbold, kaster med frisbee og alt muligt andet.

Det er energigivende (og -krævende). For alle! Og det er sådan arbejdsfordelingen er!

“At bruge energi, giver energi!” Ukendt😉


Tak til alle, store og små.

Tak til Jonas – du har helt styr på de unge❤️🙏🏻 Kæmpe fornøjelse!

Vordingborg Badminton Klub
Per Damkjær Juhl

Læs også

“Riv en af de bedste haller ned og byg klimabelastende betonelementhal”

På vej hjem fra endnu en lege-aften i Den Store Hal stoppede jeg og tog …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.