Superseries finalerne: Jan Ø og Vittinghus i kamp om finaleplads

Loading

Der er masser af danske badmintonrepræsentanter i lørdagens semifinaler ved sæsonfinalerne i Dubai.

I herresingle havde både Hans-Kristian Vittinghus og Jan Ø Jørgensen sammen med Chen Long og Srikanth Kidambi kvalificeret sig til semifinalerne. Jan Ø. Jørgensen vandt gruppe B, mens Hans-Kristian Vittinghus blev nummer to i gruppe A.

Lodtrækningen var dog fri, således at nummer et og to fra samme gruppe godt kunne trække hinanden i semifinalen. Det magede sig på den måde, at vi får et rent danskeropgør lørdag.

– Jeg har trukket min landsmand, HK, imorgen. Han har gjort det virkelig godt her, så jeg skal finde noget ekstra imorgen for at vinde. Uanset så er Danmark sikret en plads i herresinglefinalen….rimelig cool, skrev Jan Ø. Jørgensen på Twitter.

I herredouble skal vinderne af gruppe B, Mathias Boe og Carsten Mogensen, møde sydkoreanerne Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong, der blev nummer to i gruppe A. Sydkoreanerne fører 3-0 over danskerne i indbyrdes møder.

I mixeddouble skal Joachim Fischer og Christinna Pedersen igen møde kineserne Liu Cheng og Bao Yixin, som de tabte til fredag. Danskerne endte som nummer to i gruppe B efter kineserne, men nu mødes de altså igen i semifinalen.

Se alle resultater fra BWF Destination Dubai World Superseries Finals 2014.

Læs også

Pedersen og Juhl taber til OL-guldvinderne i velspillet kamp

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl tabte en velspillet semifinale ved Indonesia Masters. Danskerne stod …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.