Frost med ansvar for det hele

Loading

Det kom i sidste måned frem at Morten Frost næste år skal til Malaysia. Det er dog ikke i samme kapacitet som sidste gang Frost var i Malaysia.

– Jeg vil have ansvar for det hele og dermed også den langsigtede strategi for Malaysisk badminton, fortæller Morten Frost til BadmintonBladet.

I stillingen skal Morten Frost have stort fokus på at bringe Malaysia tilbage som en af de helt tunge drenge i klassen, noget som ikke sker natten over, men derimod kræver at de langsigtede briller er taget på.

– Det langsigtede mål er at få Malaysia tilbage til top3 i verden i 2020. Man trækker naturligvis ikke den næste topspiller ud af ingenting, så mange af ting jeg skal sikre nu er overgangen fra ungdom til senior, og dermed være med til at genetablere Malaysisk badminton.

I modsætning til sidste gang Frost var i Malaysia, er han denne gang ansat direkte af ministeriet og altså ikke af det Malaysiske badminton forbund (BAM), det er noget som giver en større ro.

– Ved at være ansat direkte af ministeriet slipper jeg udenom en del af det politiske spil, og kan koncentrere mig om de større linjer.

For AB Aarhus hvor Morten Frost lige nu slår sine folder er der ikke afgjort hvilken konsekvens det vil have, men en ting er sikkert: 1. marts tager Frost til Malaysia.

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.