TSS i 2014 hvor det blev til DM guld.

TSS ikke imponeret af Badminton Danmark

Loading

Tidligere på måneden fik TSS ret i deres protest over den aflyste Guldmatch. Efter kendelsen har Badminton Danmark forsøgt at lukke sagen med et kompromis med de to involverede klubber: TSS og Skovshoved.

Appeludvalgets kendelse

I skrivelsen til de to klubber står der blandt andet:

“Appeludvalget pålægger alle involverede parter et klart medansvar (medskyld) for sagens udvikling, og dermed i sidste ende også en aflysning af finalen. Formandskabet er ikke enig i Appeludvalgets konklusion i forhold til spørgsmålet om force majeure”

Men den går altså ikke i TSS hvor næstformand i TSS føler sig udstillet.

– Vi er irriterede over at blive udstillet som dem, der er skyld i sagen, siger næstformand i TSS John Dyrby Paulsen til SN.dk.

Med udgangspunkt i kendelsen ønsker Badminton Danmark at lukke sagen med en kompensation til de to klubber.

“Formandskabet har på den baggrund besluttet at lukke sagen og udbetaler per kulance en godtgørelse på 15.000 kroner til hver af de to klubber som kompensation for eventuelle omkostninger de måtte have haft i forbindelse med aflysningen af finalen.”

TSS vurderer at deres udgifter har været af en anden størrelseorden, og derfor er de kr. 15.000 ikke noget der imponere i vestsjælland. TSS ønsker dog at finde en løsning, men når det økonomiske hul er i størrelsesordnen af kr. 30.000-40.000 er der lang vej.

– Det er for tyndt, og det accepterer vi ikke, siger næstformand John Dyrby Paulsen til SN.dk.

John Dyrby Paulsen har dog et forslag til en løsning.

– Afgørelsen fra Appeludvalget var et rap over nallerne til formanden og hovedbestyrelsen, så det her er en besynderlig måde at håndtere sagen på. Vi vil gerne forsøge at finde en mindelig løsning for at få sat punktum for sagen, og det kan for eksempel være, at forbundet uddeler guldmedaljer og tilbagebetaler dokumenterede udgifter, fortæller han til SN.dk

Hvorvidt TSS ønsker at forfølge sagen juridisk fremgår ikke. Skovshoved har ikke udtalt sig i sagen.

Kilde: SN.dk

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …