Dansk succes i Bulgarien

Loading

Selvom det meste af verden har øjnene skarpt rettet mod Rio og OL, har et par danskere spillet turneringer i Bulgarien. I første omgang var der tale om Bulgarian Junior og efterfølgende Bulgarian International. Til begge turneringer var der danskere øverst på skamlen.

Bulgarian Junior blev spillet over tre dage, og her var Julie Dawall Jakobsen med helt fremme i både damesingle og damedouble. Damedoublen spillede Julie sammen med franske Yaelle Hoyaux. De to piger gik til semifinalen, hvor de tabte til de senere vindere fra Thailand. I damesingle gik Julie hele vejen, og finalen slog hun i tre sæt Clara Azurmendi fra Spanien.

Resultaterne fra Bulgarian Junior

Som Bulgarian Junior sluttede, startede Bulgarian International. Her var Julie Dawall Jakobsen med igen, ligesom Patrick Bjerregaard, Søren Toft, Amalie Hertz Hansen, Sofie Holmboe Dahl, Peter Correl, Mikkel Enghøj og Greves nye herresingle Kalle Koljonen også stillede til start.

Patrick Bjerregaard

Julie Dawall Jakobsen var igen med på finaledagen. I herresingle var finalen mellem Patrick Bjerregaard og Kalle Koljonen. Her blev det til en sejr til Patrick, mens Julie denne gang måtte se sig slået af Clara Azurmendi i damesinglefinalen.

Resultaterne fra Bulgarian International

Læs også

Succes ved Swedish Open: Dansk herresingle slår førsteseedet

Kvartfinalerne ved Swedish Open var med massiv dansk deltagelse, og her gik det blandet for …

4 Kommentarer

  1. Ja, hun/de er simpelthen så seje😉💪🏻😃

  2. Ja det må man sige 😎

  3. I er bare så seje tillykke med sejrerne🇩🇰👏😀