Denmark Open: Endnu en verdensmester under pres

Loading

Chen Long blev presset hårdt af danske Viktor Axelsen i semifinalen ved Denmark Open men endte med at vinde kampen. Endnu en verdensmester var hårdt presset senere, da Carolina Marín fra Spanien mødte P. V. Sindhu fra Indien.

Sindhu lagde pres på spanieren fra start og var kun bagud en enkelt gang i løbet af første sæt – det var ved 3-2 til Marín. Herfra tog den høje indiske pige seks points i træk, og den føring satte hun aldrig over styr. Hun vandt første sæt med 21-15, og den spanske verdensmester var ligesom Chen Long tidligere presset på sin vej mod en mulig finale.

Points på stribe
I andet sæt kom Carolina Marín bedst fra start, men P. V. Sindhu kom straks igen med fire points på stribe. Men herefter tog den spanske stjerne over og med seks points i træk bragte hun sig komfortabelt foran i sættet.

Trods et par points mere til Sindhu var der ingen tvivl om, hvem der ville vinde andet sæt. Marín spillede sikkert med masser af selvtillid, og hun holdt sin modstander fra fadet. De to skulle nu finde en afgørelse i tredje sæt efter sætsejr på 21-18 til Carolina Marín.

Svært at spå om vinderen
Tredje sæt begyndte som en meget tæt affære, hvor ingen af de to spillere formåede at trække afgørende fra. Først ved sidebytte ved 11-9 til Marín, begyndte man at ane, hvad vej kampen skulle gå. Og dog.

P. V. Sindhu satte en flot slutspurt ind, og pludselig var det hende, der havde matchbold ved 20-16. Og på den anden af slagsen, blev det til indisk sejr på 21-17. Verdensmesteren i damesingle er ude – som den sidste europæer i turneringen – og Indiens P. V. Sindhu skal for første gang spille finalen ved Denmark Open i morgen.

Læs også

Carolina Marin trækker sig fra sæsonfinalerne

Den forsvarende olympiske mester i damesingle, Carolina Marin, har været nødt til at trække sig …