Foto @ Annette Vollertzen

US Open: Velspillende Vittinghus imponerer

Loading

I går lørdag skulle Hans-Kristian Vittinghus forsøge at spille sig i finalen ved US Open. Modstanderen i semifinalen var den førsteseedede Tien Chen Chou, som også har spillet en god US Open. De to spillere havde aldrig mødt hinanden før gårsdagens opgør, men Chou var nok lidt favorit pga. sin højere placering end HK på verdensranglisten. Chou ligger nummer 7 i verden, mens HK ligger nummer 18 i verden.

Bølgede frem og tilbage
I starten af opgøret var det Chou der spillede bedst og pressede HK til det yderste. Stillingen var lige ved 3-3, ellers kørte Chou derudaf. HK tabte 1. sæt med 21-12. I 2. sæt var det en anderledes Vittinghus, der viste god kampgejst og flot spil. HK var foran fra start til slut i 2. sæt og vandt overbevisende med 21-11. I 3. sæt spillede Vittinghus igen bedst, og Chou kunne ikke rigtigt finde melodien. Stillingen var lige ved 6-6, men derfra styrede Vittinghus begivenhederne. HK vandt 3. sæt med sikre 21-13, og tog dermed en rigtig god skalp over en dygtig spiller.
HK møder i dagens finale den tidligere verdensetter Lee Chong Wei, som bliver en meget vanskelig opgave for danskeren, men chancen for at overraske malayen er til stede.

Resultater fra US Open

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.