Line Kjærsfeldt blev overmandet af japansk klasse

Line Kjærsfeldt. Foto@Tine Bay

Loading

Line Højmark Kjærsfeldt spillede i dag sin anden kamp ved VM, hvor hun mødte Akane Yamaguchi, der desværre var en alt for stor mundfuld.

Line Kjærsfeldt spillede en fin kamp i går, hvor hun var glad for at have været i kamp, og var gået derfra med smil på læben.

Lang vej endnu
Smil på læben var der i hvert fald ikke, da Line Kjærsfeldt gik fra banen efter første sæt. Hun formåede overhovedet ikke at finde frem til sit bedste spil, og det blev til et nederlag på 6-21.

– I andet sæt slappede jeg lidt mere af og fik lidt flere maskeringer på. Det blev lidt for meget presspil i første sæt, sagde Line Kjærsfeldt til Badminton Danmark efter kampen.

Japaneren fortsatte ufortrødent, og gav ikke Line Kjærsfeldt noget, hun kunne arbejde videre med. Danskeren fik dog vist prøver på sin flotte fighterevne, men lige lidt hjalp det, da den første seedede japaner bare var for stærk. Det endte med et nederlag på 6-21, 13-21.

– Jeg havde alt at vinde i dag, og hun havde alt at tabe, men jeg syntes hun håndterede det godt og spillede godt. Man har før set, at hun nogengange godt kan falde lidt igennem, men det gjorde hun ikke i dag.

Da der blev spurgt ind til, om Line Kjærsfeldt kunne tage noget med fra kampen, så var det et ærligt svar, der blev givet.

– Der er lang vej endnu, afslutter Line Kjærsfeldt.

Læs også

Skaarup og Kjærsfeldt tvang stærkt par ud i tre sæt

Anders Skaarup og Line Kjærsfeldt tabte til et stærkt par malaysisk par i første runde af …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.