Dansk træner på den franske national træning

Loading

fjerboldTidligere Århus- og Odensetræner, Michael Reed, har nu slået sig ned i Paris for at træne de franske doubler. Den 43-årige blonde dansker startede på sit nye hverv i slutningen af september og har skrevet kontrakt for foreløbig tre år.

Fantastiske forhold
Michael Reed står nu dagligt i et badminton center, der har en masse at byde på og som ligeledes giver spillere som trænere en følelse af, at ville give noget tilbage.

– Det er det mest fantastiske trænings sted, jeg nogensinde har set, fortæller han.

– Spillerne har alt, de har behov for – ingen undskyldninger – og det lægger, på en eller anden måde, pres på os trænere, også. I sådan et miljø, må man levere varen, udtaler Reed.

Internationalt firkløver
Reed er blevet del af en international firkløver af trænere, der skal give franskmændene det sidste, de mangler, for at kunne mænge sig med verdenstoppen i badminton. Og kombinationen af fire nationaliteter på trænerposterne ser Michael Reed som en bonus for samarbejdet.

– Dette bringer noget ekstra med sig, eftersom vi alle har vores egen måde at arbejde på og coache, og det er godt for spillerne. Jeg tror, franskmændene er meget interesserede i den danske måde at gøre tingene på, og hvordan vi er lykkedes så godt på så højt et niveau.

Franskmændene har potentiale
Der er udviklingspotentiale blandt de franske spillere, og selv om de ikke er langt fra de bedste spillere i verden på nogle punkter, er der betragtelige omlægninger, der må laves, før de når helt til tops. Blandt andet skal deres intensitet på træningerne forbedres væsentligt. Selvom spillerne giver alt, hvad de har, når de er i kamp, har de en anden tilgang i træningslokalet. En af udfordringerne ligger dog i, at spillerne ligeledes skal i skole hver dag.

– De fleste spillere skal i skole hver dag. Jeg er imponeret over, at de kan gøre det, for i længden er det ikke holdbart med sådan et dobbeltliv. Skolesystemet må tilpasse sig, så spillerne f.eks. kan træne om morgenen, hvor de er mest friske.

Kilde: Badzine.net

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.