Værløse nappede alle tre point mod Højbjerg

Loading

Værløse tog her til aften imod Højbjerg i Badmintonligaens syvende runde. Det blev til en god sejr for hjemmeholdet, der med tre point nu har 15 point, Højbjerg derimod har stadig fem.

De to første kampe var herredouble og damesingle, og det endte med to sejre til Værløse, og dermed en føring på 2-0. Herredoublen var ellers tæt, men i tre sæt kunne Steve Olesen og Nikolaj Overgaard sætte endnu en sejr på kontoen. I damesingle var Anna Thea Madsen tilbage efter sin skade, og det så ikke ud til at presse hende synderligt, da hun med 21-8 og 21-7 sikkert slog Emilie Juul Møller.

I 1. herresingle startede Kasper Dinesen bedst, men Rasmus Messerschmidt kom dog frem til første sætbold. Det slog dog ikke Dinesen ud, da han med 23-21 tog første sæt. I andet sæt lukkede Dinesen ikke Messerschmidt ind, og med 21-14 reducerede han til 2-1.

Damedoublen var næste kamp, og her var meget tæt i første sæt, og kun med 22-20 lykkedes det Værløses Julie Finne-Ipsen og Thilde Mattisson at vinde sættet.
Andet sæt var det dog et anderledes koncentreret Værløse par, og efter at have været foran 11-4 ved opholdet, tog de sejren med 21-7. 3-1 til Værløse.

Afgørelsen af holdkampen var så op til mixeddoublen og 2. herresingle. Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt startede også ganske godt for Højbjerg i mixeddoublen, men det var alligevel Mai Surrow og Søren Gravolt der nappede første sæt 21-19. Højbjerg fik dog andet andet sæt med cifrene 21-19, men i tredje og afgørende sæt var det igen Surrow og Gravholt der kunne løbe med sejren. Kort tid inden havde Mikkel Mikkelsen principielt sikret Værløse sejren i to sæt over Jesper Toft. Værløses mixeddouble gjorde det således til 5-1.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …