Foto @ Team Danmark

Nomineret til årets spillere i verden: Jan Ø og Kamilla/Christinna

Loading

Det har i sandhed været et imponerende, dansk badmintonår. De gode resultater har stået i kø, og det kaster nu to prestigefyldte nomineringer af sig.

Jan Ø. Jørgensen er af det internationale badmitonforbund (BWF) nomineret til Player of the Year blandt herrerne, mens Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er nomineret blandt damerne.

Jan Ø. Jørgensen er aktuelt nummer tre på verdensranglisten og var en af Thomas Cup-heltene. Han skuffede til OL, men vandt til gengæld China Open som den første europæer nogensinde.

De andre nominerede herrer er Lee Chong Wei (Malaysia) og Chen Long (Kina) samt doublerne Zhang Nan/Fu Haifeng (Kina) og Goh V Shem/Tan Wee Kiong (Malaysia).

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har virkelig holdt et fremragende niveau i 2016. De missede kun lige OL-guldet, og de ligger aktuelt nummer to på verdensranglisten med imponerende 80.804 point.

De to nordjyske piger har vundet Japan og Hong Kong Open samt flere EM-titler. De andre nominerede er: Nozomi Okuhara (Japan), Intanon Ratchanok (Thailand) og Masaki Matsumoto/Ayaka Takahashi (Japan).

Der kåres ligeledes den mest lovende, unge spiller samt bedste para-badmintonspillere blandt mænd og kvinder. Uddelingen af priserne sker d. 12. december under en gallamiddag ved Superseries-finalerne i Dubai.

Kilde: Pressemeddelelse BWF

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …

3 Kommentarer

  1. Hvor er det flot og velfortjent 👏🏻🎊

  2. Tre dejlige Nordjyske spillere ✨✨✨☺️💪Tillykke 🇩🇰