Philip Seerup og Joel Eipe. Foto @ Ibolya Berényi

Eipe efter flot sejr: Jeg synes, vi har fået en super god lodtrækning

Philip Seerup og Joel Eipe hentede en fin sejr i første runde, hvilket Eipe var glad for. Han fortæller også, hvordan han ser mulighederne i turneringen. 

Philip Seerupg og Joel Eipe var oppe mod Rodion Alimov og Pavel Kotsarenko. Danskerne er nummer 107 i verden, mens russerne er nummer 177. Det danske par levede da også op til favoritværdigheden, da de vandt et relativt tæt første sæt med 21-18. I andet sæt hev de en lidt klarere sejr hjem, som kom til at lyde på 21-17. Eipe var da også tilfreds med præstationen efter kampen:

– Jeg synes, vi spillede en fin første runde og havde godt styr på den. Vi var ikke rigtig bagud på noget tidspunkt i kampen. Vi kommer bare til at slappe lidt for meget af til sidst i begge sæt. Vi lukker dem godt ned og får nettet, hvor de ikke rigtig kan gøre noget og går lidt i baglås, hvilket gjorde, at kampen løb i vores favør, sagde han til BadmintonBladet.

En gunstig lodtrækning

Danskerne har overordnet set fået en lin lodtrækning. De kan således først møde seedet modstand i en eventuel semifinale. Forinden møder de muligvis to finske par. Dermed er det en god mulighed for at komme videre fra den kvartfinale, der har været endestationen for dem to gange i år ved henholdsvis Swedish og Austrian Open. Dette passer Eipe rigtig fint:

– Jeg synes, vi har fået en super god lodtrækning i forhold til bunden af programmet. Så jeg håber, vi kan komme langt.

Der er masser af danskere i aktion resten af dagen.

Resultater fra Finnish Open

Læs også

For 218 dage side ved All England…..

For 218 dage siden, lørdag den 14. marts 2020, ca kl 18.30 var vi vidner …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.