Philip Seerup og Joel Eipe. Foto @ Ibolya Berényi

Eipe efter flot sejr: Jeg synes, vi har fået en super god lodtrækning

Loading

Philip Seerup og Joel Eipe hentede en fin sejr i første runde, hvilket Eipe var glad for. Han fortæller også, hvordan han ser mulighederne i turneringen. 

Philip Seerupg og Joel Eipe var oppe mod Rodion Alimov og Pavel Kotsarenko. Danskerne er nummer 107 i verden, mens russerne er nummer 177. Det danske par levede da også op til favoritværdigheden, da de vandt et relativt tæt første sæt med 21-18. I andet sæt hev de en lidt klarere sejr hjem, som kom til at lyde på 21-17. Eipe var da også tilfreds med præstationen efter kampen:

– Jeg synes, vi spillede en fin første runde og havde godt styr på den. Vi var ikke rigtig bagud på noget tidspunkt i kampen. Vi kommer bare til at slappe lidt for meget af til sidst i begge sæt. Vi lukker dem godt ned og får nettet, hvor de ikke rigtig kan gøre noget og går lidt i baglås, hvilket gjorde, at kampen løb i vores favør, sagde han til BadmintonBladet.

En gunstig lodtrækning

Danskerne har overordnet set fået en lin lodtrækning. De kan således først møde seedet modstand i en eventuel semifinale. Forinden møder de muligvis to finske par. Dermed er det en god mulighed for at komme videre fra den kvartfinale, der har været endestationen for dem to gange i år ved henholdsvis Swedish og Austrian Open. Dette passer Eipe rigtig fint:

– Jeg synes, vi har fået en super god lodtrækning i forhold til bunden af programmet. Så jeg håber, vi kan komme langt.

Der er masser af danskere i aktion resten af dagen.

Resultater fra Finnish Open

Læs også

“Riv en af de bedste haller ned og byg klimabelastende betonelementhal”

På vej hjem fra endnu en lege-aften i Den Store Hal stoppede jeg og tog …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.