Bitburger Open: Skaarup og Kjærsfeldt er klar til finalen

Loading

Semifinalerne ved Bitburger Open bød i dag på fire kampe med dansk deltagelse, og i herredouble var der mulighed for at sikre en ren dansk herredoublefinale i morgen.  På nuværende tidspunkt er to ud af fire danske med dansk deltagelse blevet afgjort.

Første kamp var mixeddouble. Her mødte Anders Skaarup og Line Kjærsfeldt et engelsk par bestående af  Lauren Smith og den olympiske OL-bronzevinder Marcus Ellis. Første sæt var en tæt affære, hvor danskerne vendte stillingen 12-17 til 19-18. Efter to sætbolde og ombolde lykkedes det danskere at vinde sættet med cifrene 22-20.

I andet sæt førte danskerne næsten hele sættet. Men til trods for nogle rimelig store danske føringer, så kom englænderne hele tiden tilbage i sættet. Men ved stillingen 18-17 tog Anders Skaarup og Line Kjærsfeldt fire hurtige point og sikrede sig en plads i morgendagens finaler. Her møder enten et kinesisk eller et indonesisk par.

Oversigt over dagens kampe ved Bitburger Open

Ketcheren sprang på det værste tidspunkt

Næste kamp var herredouble. Her mødte Mathias Christiansen og David Daugaard et svært par fra Indonesien, Fajar Alfian og Muhammed Ardianto. Indoneserne er enormt stærke i det flade og hurtige spil. Men i første sæt var danskerne gode til at stoppe bolden af og søge nettet. Det flotte spil og nogle super dueller mod slutningen af sættet sikrede cifrene 21-15 i første sæt.

I andet sæt havde danskerne svært ved at følge med. Den mindste fejlvurdering eller tøven blev straffet, og indoneserne havde stor succes med deres offensiv. Danskerne havde samtidig svært ved at presse boldene fordi formanden, og den indonesiske defensiv havde meget få huller. 16-21 til indoneserne. Kampen skulle nu ud i et tredje og afgørende sæt.

Mathias Christiansen og David Daugaard kom atter med ind i kampen fra starten af andet sæt. Spillet kørte bedre, og danskerne formåede at stå imod det indonesiske pres. 10-11 ved opholdet, og de danske chancer var stadig i live. Men efter opholdet gik det galt, og indoneserne begyndte at trække fra samtidig med, at deres råb nåede nye højder

Danskerne formåede dog at reducere til 19-19 og reddede efterfølgende en matchbold ved 19-20. Ved 20-21 havde danskerne undervejs en stor chance for at redde endnu en matchbold. Men netop som danskerne havde fået vendt duellen, sprang David Daugaards ketcher, og indoneserne fik derfor offensiven tilbage og slog bolden ned.

Næste kamp på TV-banen (TV2 SPORT) er damesingle. Herefter spiller useedede Rasmus Gemke mod 14-seedede Lee Zii Jia fra Malaysia. Baldet bliver rundet af med herredouble, hvor Kim Astrup og Anders Skaarup møder de stærke med skadesplagede thailændere, Bodin Isara og Nipitphon Phuangphuapet.

 

Læs også

Gemke leverer stor overraskelse

Rasmus Gemke sejrede i anden runde af Indonesia Masters.  Gemke var oppe mod koreaneren Jeon …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.