Viktor Axelsen er ude af Taiwan Open.

Viktor Axelsen færdig i Taiwan

Loading

Viktor Axelsen er ude af Taiwan Open.
Viktor Axelsen er ude af Taiwan Open.

Turneringen i Taiwan sluttede fredag aften, lokal tid, for danske Viktor Axelsen, der fandt sin overmand i Jen Hao Tsu fra Taiwan. Efter 39 minutter var Axelsens exit en realitet efter nederlaget med cifrene 21-10, 21-16.

Dagens overmand
Det blev den blot 1,70 m høje taiwaneser, Jen Hao Tsu, der skulle sende danske Viktor Axelsen ud af $200.000 dollar-turneringen. Tsu rangerer som nr. 29 på verdensranglisten; altså syv pladser under Viktor.

– Dårlig præstation i dag. Tid til at forberede til næste uge og en ny mulighed for at gøre det bedre, skriver Viktor på Twitter.

Møde med topseedede
Viktors banemand står nu til topseedede Tien Minh Nguyen, der klarede den til semifinalen ved at slå Thailands Khosit Phetpradab stort med 21-10, 21-9. I den anden semifinale står Koreas Wan Ho Son, der er helt useedet i turneringen, overfor Tzu Wei Wang fra Taiwan. Koreaneren slog bundseedede Tien Chen Chou i sin kvartfinale med overbevisende 21-16, 21-9.

Sidste års vinder kan gøre det igen
Det er en traditionsrig turnering, der finder sted i Taiwan disse dage. Med mange år på bagen har den haft mange store navne på programmet gennem årene. Peter Gade vandt i 1997 og 2000, mens verdensmester Lin Dan snuppede titlen i 2006. Forsvarende mester er topseedede Tien Minh Nguyen, der ligeledes endte øverst på podiet i 2009. Vinder Nguyen igen i år, er han den første spiller, der har vundet turneringen tre gange.

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.