Zvonimir Durkinjak skal spille mixeddouble for VEB. Foto @ Eframe

VEB: På jagt efter første sejr i Gentofte i fire år

Loading

Vendsyssel Elite Badminton jagter tirsdag aften sin første sejr i Gentofte i fire år. Og det sker med Zvonimir Durkinjak tilbage på holdet. Kroaten sad udenfor med en skade i de seneste par kampe.
Inden kampen i morgen aften ligger Gentofte og VEB side om side i tabellen. Begge hold er noteret for fem point og en kampscore på 14-25. Odense er sidst med fire point, mens Solrød har seks point. Disse fire hold kæmper om de to sidste pladser i kvartfinalerne.

Set i det lys er det – med kun tre runder igen – tre særdeles vigtige point, som står på højkant, når Gentofte tager imod VEB. Rejser VEB tomhændet hjem, vil det være holdets fjerde nederlag i træk, og så begynder det for alvor at ligne anden sæson i træk med kvalifikationsspil.

Som skrevet har VEB ikke vundet i Gentofte siden november 2011, og dengang var det et svækket GBK-hold, som VEB vandt 4-2 over.

Zvonimir Durkinjak er igen til disposition. Han er placeret i mixeddouble med Maria Helsbøl, og det er klart en kamp, hvor VEB er favorit. Gentofte er favorit i herredouble, men ellers ligner det tætte opgør. Det bliver ikke mindst interessant at se, hvordan VEB’s Kati Tolmoff klarer sig mod Sofie Holmboe Dahl. Den 19-årige Gentofte er en af sæsonens positive overraskelser i Badmintonligaen med fire sejre i seks kampe.

Se alle holdopstillinger til Badmintonligaen.

Pressemeddelelse af Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …